Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

power supply yardımı

Picci

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar geçenlerde coolermaster cavalier kasa aldım, çok araştırma yapmama ramen yanılmışım sessiz bir kasa istiyordum fakat çalıştırdığımdan beri power supplydan gelen ses beni öldürüyor, ha belki kasa sessiz ama dahili power supplyın fanı malesef çok ses çıkarıyor.kasaya 100 dolar saymışken bunu yaşamak beni üzdü herneyse karar verdim power supply alacağım bendeki 350w öncelikle power supplyın watt farkı ne değiştirir onu bilmek istiyorum yani 400 kullansam ne olur? birde bana önerebileceğiniz en en en sessiz power supply hangisi teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

valla sistemine bağlı kardeş bazı parçalar 400 altında çalışmıyor kazaya 100$ saydıysan muhtemelen iyi bir sistemin vardır gerçi şu an kullanıyosan bişi farketmez ama yeni bir parça alacağın zaman sorun olabilir.

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 11:49 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

normal bir sistem için markalı sağlam 350watt bir güç kaynağı yeterli olacaktır, o.c yapacaksan disk sayın fazlaysa ya da SLI/Crossfire için yeterli olmayacaktır tabii ki.

Sessiz bir sistem büyük bir keyif ve lüks, bunun için güç kaynağını 12cm lik fana sahip kaliteli biriyle (coolmaster, zalman vs.) değiştirmelisin ya da fansız bir tanesiyle:

http://www.dijitalcenter.com.tr/asp/show_stock.asp?Product_ID=W0050RE
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı kasa bende de var benim psu Tagan 480watt dedigin gibi ben de bir inilti var derinden :) Benim kasamdan ses gelme nedeni apartmanımdaki voltajın düsük olması ve cok degisken olması. Psu yeterli gücü alamıyor bu yüzden bu tip sesler ortaya cıkıyor. Regülasyon ile bu sorunu hallettim bunu da düsün istersen. Regülasyondan kastım düzgün bir Ups 900-1000va civarında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...