Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Muhteşem bir addon buldum: cEasyHealer Ufak bir oynatılabilir pencere var. Bu pencerede canı ayarladığınız yüzdenin altına düşenler azdan çoğa doğru sıralanıyor. Penceredek isimlerden birine tek bir mouse tıklamasıyla ayarladığınız büyüyü (healing touch,greater heal) atmaya başlıyor. Ayrıca ctrl+click,shift+click,alt+click kombolarına diğer heal büyülerini atayabiliyorsunuz. Gerçekten çok rahat oluyor heal işi hemde daha efektif oluyor. Az önce scholoda övgü aldım baya perfect heal falan diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ct raidde emergency monitor aynı işlevi görüo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 healbot var bide ona tek mouse click :D kimin hp azalmıssa ona gore heal basıyor ghealrank 1 den atıyor flashheal rank 6ya gibi abuk healde yapıyor acıkcası az mana kullanıyor ama timing ayarı yok ehhe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya zatne tek yaptigimiz heal ve shield, onu da kolaylastirirsam canim sikilir benim zaten raide gidecek zaman yok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eh oda dogru :) o zaman tavsiye ederim tekme tokat daldıgım oldu bir iki moblara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Penthesilea said: Ya zatne tek yaptigimiz heal ve shield, onu da kolaylastirirsam canim sikilir benim zaten raide gidecek zaman yok : ) Heralde arkadaslarin girip yapiyor o healla shield atmayi, hani senin su zaman bulamayip oyunu biraktiginda giren arkadaslarindan anlarsin ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 neyse editledim, özel mesaj sistemi acilinca cevabimi oradan yollarim, arkadasin basliginin icine etmek istemiyorum cünkü. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 03:56 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Cevaba gerek yok, yaptigin acik secik ortada zaten sen rahat ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 böyle addonlar bazı priestleri iyice tembelliğe itiyor, grup için zararlı olabiliyor. aggro takibi yapmadan sadece status bar'ı takip eden priest, manasını ve bazı durumlarda "kısıtlı" zamanını boşa harcayabiliyor. ondan sonra heal yetiştiremiyor, wipe'a gidiş bileti elinize veriliyor. tabii her priest için geçerli değil bu, günahlarını almıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 oldu olacak alet senin icin heal da atsin. follow'a al adami kipirdaman da gerekmesin. sen oyle seyret, film gibin :) saka bi yana hp'si dusuk olan adami bulmak bu kadar zor mu? yani koskoca liste var zaten onunde. basacaginda 2 3 tus. ayrica hatirlatirim o aletin belli bi isleme suresi var, bu da yavaslik getirebiliyo. ayni decursive'in yavasligi gibi, manual heal atmak can kurtarabiliyo bazi durumlarda. (genelde dedigim gibi, otomatige baglayip gidebilirsin tabi) bunun gibi baska addon'lar da var, arastirirsan bulursun mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Yaw sole su kadar % nin altına inenlerin hp sini otomatik olarak ayarlıyacagım bı buyuyu atan bı add-on onerebılır mısınız? Dıerlerını ındırdım ama ayarları cok karısık geldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Yuh :) Oyunu oto pilot a bağlamayın bu kadar yaw biraz kendiniz oynayın. Yuh yani Yuh ee oyunu siz oynamıyosunuz ki addon oynuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar