Redogski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bu c.tesi derim ben gelebilcek gelmiycek gelicekler kimler kafanızda başka tarih varsa oda olur tartışalım burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben her zaman gelirim abi dedigim gibi fix:slayer77,apeiron,ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Dershane O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 akşam geç saatlere kdr olur:D ben akşam yokum ztn seni görmesemde olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bana uyar abi hergün alsancaktaym zatn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cosmic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 pazar olursa bende gelirim...cumartesi konser var...cemiyette pişiyorum geliyooo...sizde gelin hep beraber pişelim..kaçmaz yahuu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 her zaman demi kanka harbı bulusalım en kısa zamanda yani biz aramızda bulusuyoruzda pati olarak bi bulusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 la bütün tatil boyunca hızlandırmalara gitmedim gerçi işallah dersane yoktur cumartesi aslında varsa herkesin cuma günü yapmak mantıklı ama ne zaman yaparsanız gelirim yine ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yine polemikler olmasında yok siz bizi düşünmüyorsunuz falan die:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya abi diorum işte hiç bi şeklde farkmaz bana, her türlü geliorum bn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 walla istiosanız yrn olsun bana uyar:D cuma konser varmış olmaz. c.tesi olur.yada pazar.ama yine bizim eküri oluo yeni kişiler gelmiomu hiç yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Pazarsa ek olarak bende varımm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 şuan çoğunluk pazar istiyo gibi ozaman pazar günü 12.30-13.00 arası sevinç yapalım derim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pazar olursa bende gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tedicit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 benim dersane var saat 1.20 de bitio siz gidersiniz bir yere ben bulurum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla bu pazar izmirdeyim.Bu buluşmaya gelemesemde sonrakilere varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Çoğunluk pazar dio. o zamn pazar olsn, hem bana da daa uygun olur pazar. 1:30 gibi olabilir mesela buluşma. uyar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solarid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben de gelirim büyük ihtimalle.dersanem war ama sabahtan rahat rahat yetişirim yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Pazar 13:00 sevinç önü redogski hardter apeiron tedicit kartan slayer77 solarid cosmic 10ur not:10ur bab msn fln verde detyları konuşalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 adam bni yazmamış yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Pazar 13:00 sevinç önü redogski hardter apeiron tedicit kartan slayer77 solarid cosmic 10ur DoruK Gothic alatariel [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 13:53 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben de mi gelsem acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gel abi gel gelmesen ayıp olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 O sırada izmir otobüsünde olacağım :) Gelemiyorum kısaca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya ben gelem herkesi görsem sora defolsam ders çalışmaya gitsem mi acaba:))bölece hayalet izmirli pati olmaktan kurtulsam:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar