xueshen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yeni patiyle birlikte ayrıca en kısa zamanda kaillera serverımızada kavuşmak isteriz. saygılarr [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:43 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ooo kimse yokmu bütün alan banamı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben varım :). Server gelsede sabaha kadar mvc oynasak ne güzel olur su kış günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 özledim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 dead link paso dead link olmayan ve düzgün işleye bir MAME bulur bulmaz geliyorum bende. Öyle bir link bilen bana bi ulaşsa aslında çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Street Fighter III new generation oynamak istiyorum ama gözükmüyor mame32k da. Ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 bende isitoyurm ama anladığım kadarıyla ps2 deki street fighterları daha emul edemeiş durumdalar neden bilmyorum, cok garip bi kaç emulatorle oynıyabiliyosudna zor yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 SF III mame de değilde dreamcast emusu ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Linkli anlatabilirsen çok hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 acalim mi lan gene serverlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 e pliz yani... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Yaw Sf III Kapışacak Adam Arıorum Deli Gibi...Ps2 'de Olr Ama Diğerleri(PC + Atari) Kabulumdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 alırım anahtarını........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yaw daha yeni haberim oldu :). İşlerimi bir düzene koyabilirsem sf li günlere geri döneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Şu atari kolunu kullanmayı becerbilsem neler yapacağım ama... Bilgisayarda alıyorum "S" leri ama ataride 4. adamı geçersem şanslı sayıyorum kendimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 apırkat, van tu di end, kakroçbılov, gülattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar