Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 www.orlyowl.com Her çapta, Her tarzda, Her boyutta, Her yaşta, Her zaman, Her yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kac kere acildi sayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Açıldı zilyon kere, ardından sitede "ayar vermek" için kullanıldı atılan mesajlara "O Rly?" şeklinde cevap verilerek. Sonrasında o "O Rly?" mesajları tepki gördü bayağı, kullanılması yasaklandı sonrasında, yine açanları da linç hareketi başladı. Tarihçesi böyle efendim, "Paticik'te O Rly?"nin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Benim muhabete yeni olkugum için paylaşmak istdim oldu olacak dövsweydnz bi topic açarz önceden açıldı die gördüümüz muameleye bak ya.Noldu şimdi başınızı göğe mi erdi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Açıldı zilyon kere, ardından sitede "ayar vermek" için kullanıldı atılan mesajlara "O Rly?" şeklinde cevap verilerek. Sonrasında o "O Rly?" mesajları tepki gördü bayağı, kullanılması yasaklandı sonrasında, yine açanları da linç hareketi başladı. Tarihçesi böyle efendim, "Paticik'te O Rly?"nin... O Rly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar