Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 www.orlyowl.com Her çapta, Her tarzda, Her boyutta, Her yaşta, Her zaman, Her yerde..
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Açıldı zilyon kere, ardından sitede "ayar vermek" için kullanıldı atılan mesajlara "O Rly?" şeklinde cevap verilerek. Sonrasında o "O Rly?" mesajları tepki gördü bayağı, kullanılması yasaklandı sonrasında, yine açanları da linç hareketi başladı. Tarihçesi böyle efendim, "Paticik'te O Rly?"nin...
Syn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Benim muhabete yeni olkugum için paylaşmak istdim oldu olacak dövsweydnz bi topic açarz önceden açıldı die gördüümüz muameleye bak ya.Noldu şimdi başınızı göğe mi erdi anlamadım
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Açıldı zilyon kere, ardından sitede "ayar vermek" için kullanıldı atılan mesajlara "O Rly?" şeklinde cevap verilerek. Sonrasında o "O Rly?" mesajları tepki gördü bayağı, kullanılması yasaklandı sonrasında, yine açanları da linç hareketi başladı. Tarihçesi böyle efendim, "Paticik'te O Rly?"nin... O Rly?
Öne çıkan mesajlar