behran Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yeni ie nin betası microsoft tarafından kullanıma sunuldu.Mozilladaki özelliklere benzer yenilikler içerio ancak orjinal windows gerekmekte yüklemekk için tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Microsoft'tan çekmezsen istemiyor.Mesela www.dowonload.com'da varsa oradan çekersen orjinale gerek yok. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 11:42 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 http://www.softpedia.com/get/Internet/Browsers/Internet-Explorer-7.shtml Buradan veya http://www.download.com/Internet-Explorer-7/3000-2356_4-10497432.html?tag=lst-0-1 burdan yükleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kurarken orjinalmi die bakıo çekerken değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 vistayla orjinal ortamına akmam lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 download ederken değil install ederken activation istiyor, disasm ftw diyoruz, ama yeni ui'e alışmak zor geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: download ederken değil install ederken activation istiyor, disasm ftw diyoruz, ama yeni ui'e alışmak zor geldi bana :)Biraz öyle olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arabirim bana bi yerlerden tanıdık geldi... maxthon mu desem firefox mu desem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayır design gayette vista gibi yapılmış. tabbed browsing ve başka birkaç ortak özellik var diye hemen firefox demeye gerek yok, internet browser dışında 32423 tane programda tablı sistem var, hepsi firefoxdan almadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ne işim vardı yükledim yaa windowblinds skinlerinin hiçbiri desteklemiyo abuk subuk görünüyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 valla ben yeni halini görünce unload ettim wb yi..bence çok tatlı olmuş gitgide yumuşuo sanki ie 9da fln tamamen yuvarlak olur heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 nasıl validate etmeden yükleyebilirim? bende home edition orijinal cdkey var ama pro kullanıyorum, onun cdkey ile falan validate etme imkanım var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ss yokmu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 official release i ne zaman acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar