MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 şimdi Kaileena'nın kütüphanesinden throne rooma geri dönmem gerekiyor. bi kapıyı kırdım clock towera çıktım ama throne rooma geri nasıl dönücem bilmiyorum. bilen var mı?
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 burada sorucagına bi tam cozum bulsan daha iyi degilmiydi?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sorsun sorsun da şimdi clock towera nasıl geldiysen aynı yolla geri dönüyorsun :D
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tam çözümlere baktım merak etmeyin. orda da öyle yazmışlar. nasıl geldiyseniz öyle dönün diye. de bulamıyorum işte.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Clock tower bu koca koca dev yaratıklarla dövüştügün yerse ya çok karışık oyun yani olaylar çok kafa karıştırıyor mesela geçmişte gidion bi anda dahaka gelio şimdiki zaman geri dönüon geldigin yol yıkılmış yok çökmüş cok abzurt yerlerden ilerlemeye fln çalışıon :D ama yazın net yoktu 2 gunde bitirdim çok zevkli oyun warrior within.
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 edit: allah kahretsin spolier çalışmıyor, spolierdir yazığım ve allah kahretsin, küçük de yazamıyorum xD empress of time ı kestikten sonra mı kesmeden önce mi, eğer kestikten sonrasını diyorsan clock tower ın yukarılarından girmen gerekiyordu. çok karışık clock tower, hatırlıyamıom çok [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 01:52 tarihinde, Earenwen tarafından güncellenmiştir]
Öne çıkan mesajlar