Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dnd online free beta- key (limitli)

cenx

Öne çıkan mesajlar

Düzeltilmesi ve eklenmesi gereken tonlarşa şey var cidden. Ama bence bütün bunlara rağmen çok zevkli. Atmosfer var yani, kaptırıyorsunuz kendinizi. Ayrıca solo oyun çok zor, hatta solo oynanmıyor o derece (belki ilerde rahatlar), o yüzden de her an her saniye grup bulunabiliyor herkes grup aradığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız oyun ne zamana çıkıyor ? 1 aya çıkıyor diye duydum ama bu oyun 1 aya yetişir mi bilmiyorum ? benim karşıma şimdiye kadar tonlarca bug çıktı, hepsi 1 ayda düzeltilirse çok hoş olur :P...

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 11:16 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Waterworks bug çok sinir bozucu en başta. Genel olarak partinizde her elemandan bir tane varsa müthiş eğleniyorsunuz. Shrine olayı çok güzel olmuş ama araya bir iki mana potion (ucuzundan şöyle 20 mana bile verse yetecek) sıkıştırsalar dahamı iyi olurmuş ne. Gerçi o zaman arkadan gelen bir kobolddan bütün grubun kaçması gibi komik anlar yaşanamaz. Shrine bulmanın zevki süper :D Oyun eğlenceli olmuş her ne kadar bazı şeyler garip gelse bile :) Buglar çok fazla ama. Bu arada Lysan serverındayım (adı oydu galiba) Solufain ismim (surname Despana :D)

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:06 tarihinde, VashTheStampede tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...