sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 dela ben de mi bemol ve la bemol notalarını sevmiyorum, mümkünse aradan çıkarsak onları da..
Galenthas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eferim ne güzel provoke oluosunuz siz.. arkadaşım ben kimseye saldırı için bişi yazmıorm... canlarım.. kral çıplak...
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Solo calmaktan daha cok haz alan bir gitarist olarak diyecegim sudur ki, solo atilacak yer vardir, ritm calinacak yer vardir, ikisi de calinacak yer vardir, ikisi de calinmayacak yer vardir. Ayrica genelleme yapanlarin kafasi kopsundur.
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 valla ben anlayamadım, "biz" kapalı bakıyoruz, "sen" solo istemiyosun şarkılarda..ilginç..
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yerinde atmak lazım soloyu.ne demişler vakitsiz atılan soloyu yuhalarlar...
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sir ben minor gamlari da hic sevmiyorum, kari gibi aglak sarkilar cikartiyolar ortaya. DELİKANLİ MAJORDEN SAPMAZ ULAN!
Öne çıkan mesajlar