Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir bu dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Heralde dota çıkıp yaygınlaşalı bir seneyi çoktan geçti. Battle.net lerde oyunlar açıldı -ar -ap no mom no invis denildi, cafelerde DOTAAAA diye bagırıldı quitterlık yapanlar dayak yedi ve insanlar bu map le çok eglendi Öle eglendiki insanların hayatı dota oldu

ismi saklı kişi bilinmeyen bi tarihte demişki -Off olm yolda fısıtık gibi bi parça gördüm tam peşine takılacaktım aklıma dota geldi koştum hemen trip e )Yani kısaca eger biri bunu söyleyebiliyosa düşünün ne kadar tapar olmuşuz bir w3 map ine

Asıl konu bu degil aslında :P Bu kadar sevip oynadıgımız bir map in anlamını biliyor muyuz acaba? Şimdi kimse hile yapıp internetten veya başka bir kaynaktan araştırmadan bura aklına ilk geleni yazsın DotA nın açılımı nedir :DDD ben biliyom ama nanikk sölemem :P :D
Mesaj tarihi:

aslı Defenders of the Ancients olması lazım..
şu şekilde eski bir versiyonu var bende..
Tabi defense diyeni de defence diyeni de var. Çok da farklı değil ama siz üstünde defenders yazan eski bir versionu olduğunu da bilin.

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 20:26 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir]

Mesaj tarihi:
hey tharkas hey.. dotayi ilk yapanların dota-allstarsdaki elemanlar olmadıgını düşünürsek bunu yapan adamı da bulamıycağımız için bu tartışma gereksiz falan. bence defenders elimdeki en eski map defenders diyor cunkü :d
Mesaj tarihi:
yok ben defence mi defense mi olayi icin koydum linki

defendersi ben yeni goruyorum mesela

bu arada dotayi ilk yapan onemli deilde
w3 deki 6 corridorsu yapanin alnindan opmek lazim.

hem ilk koridor oyunu hemde oldumca zevkli idi
6v6 oynanirdi sanirim.

tek sorunumuz hemen herkesin dial up olmasiydi o yuzden pek bitmezdi oyunlar.

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 13:04 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...