mystro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Heralde dota çıkıp yaygınlaşalı bir seneyi çoktan geçti. Battle.net lerde oyunlar açıldı -ar -ap no mom no invis denildi, cafelerde DOTAAAA diye bagırıldı quitterlık yapanlar dayak yedi ve insanlar bu map le çok eglendi Öle eglendiki insanların hayatı dota oldu ismi saklı kişi bilinmeyen bi tarihte demişki -Off olm yolda fısıtık gibi bi parça gördüm tam peşine takılacaktım aklıma dota geldi koştum hemen trip e )Yani kısaca eger biri bunu söyleyebiliyosa düşünün ne kadar tapar olmuşuz bir w3 map ine Asıl konu bu degil aslında :P Bu kadar sevip oynadıgımız bir map in anlamını biliyor muyuz acaba? Şimdi kimse hile yapıp internetten veya başka bir kaynaktan araştırmadan bura aklına ilk geleni yazsın DotA nın açılımı nedir :DDD ben biliyom ama nanikk sölemem :P :D
mystro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 olm bok ettin tüm heycanı millet atıp tutup abuk ubuk şeyler sölicekti bizde eglenecektik fdsafsadfasd
mystro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sil hemen o mesajı görmeyim :P
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 millet bence abuk subuk şeyler soylemeyecekti, gerçi silemiyorum artık 30 dakika geçmiş uzerinden hehe.
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ahahh yarildim arkadas yazmi o kadar urasmis hikayeyi anlatmis konuyu baglamis sen pat diye cevap ver olacak is degil. alan yekilerim gelsin silecem mesaji:)
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayır öle değil lan o. Düştüm otluğa tüttürdüm ardarda.
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 defence falan deil be kuzum onun anlamı.. tamam cevap vermişiniz de madem öğreticeksiniz tam öğretin. Defenders of the Ancients
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aslı Defenders of the Ancients olması lazım.. şu şekilde eski bir versiyonu var bende.. Tabi defense diyeni de defence diyeni de var. Çok da farklı değil ama siz üstünde defenders yazan eski bir versionu olduğunu da bilin. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 20:26 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 what is dota? http://www.dota-allstars.com/faq.php dogrusu defense [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 23:43 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 . [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 23:43 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
togi92 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Durdurun Otluklardaki Tavukların Anırmasını :):)
geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hey tharkas hey.. dotayi ilk yapanların dota-allstarsdaki elemanlar olmadıgını düşünürsek bunu yapan adamı da bulamıycağımız için bu tartışma gereksiz falan. bence defenders elimdeki en eski map defenders diyor cunkü :d
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yok ben defence mi defense mi olayi icin koydum linki defendersi ben yeni goruyorum mesela bu arada dotayi ilk yapan onemli deilde w3 deki 6 corridorsu yapanin alnindan opmek lazim. hem ilk koridor oyunu hemde oldumca zevkli idi 6v6 oynanirdi sanirim. tek sorunumuz hemen herkesin dial up olmasiydi o yuzden pek bitmezdi oyunlar. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 13:04 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir]
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 EET koridor daha hoş.Dotada tek sevdiğim özellik, itemları birleştirebilmen :)
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben de defend die biliodum eski maplarde oyle yazardı
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aytekin abi ulti diye bağırasım geldi :D
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Dota insanın kendine yakışanı giymesidir...
Öne çıkan mesajlar