Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

timeline ilerleyecek(mis)


Sylian

Öne çıkan mesajlar

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=325137&query.id=0#M325137

Oeh yan taraftaki url yap butonu calismiyor o yuzden mecburen copy-paste yapacaksiniz her neyse TH ocak ayindaki Producer Letterda daha fazla bilgi bulacaksaniz demis ama ocak ayi Producer Letter henuz cikmadi bu hafta gelecek deniliyor yine de buyuk ihtimalle hoth zamanina cekilecek oyun cunku capital ship gosterdikleri videoda episode 5den bir sahne vardi...

[ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 21:43 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Swg 2 zaten yapiliyor yada en azindan 2008 de yapimina baslanacakmis(Offical bir link vardi su an unuttum epey zaman gecti aradan)yanliz ilk swg den bayagi bir farki olacakmis cunku ilk swg aylik odeme seklinde kalacakmis swg 2 ise guildwars gibi olacakmis ama tek bir farkla alacaginiz her item acacaginiz her yeni gezegen odeyeceginiz her shuttleport ticket i kredi kartinizdan para olarak cekilecek ve housing felan olmayacak diye biliyorum ama belli olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm güzel olur öyleyse ya

zırt pırt gezegen değiştirmeler vs. olmayacak bla bla

ama o zaman oyundaki paranin değeri kalmaz.

İtemleri vs. değilde 2 tip para çeşidi yaparlar.birini oyunda kasarak alırız diğerini para ile.

İkisi de farklı şeylerde kullanılır bla bla.

Yoksa zenginler serverin kralı olur.Arap şeyhinin oğlunun oynadığını düşünsene :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehue arap sehyinin oglu oynu satin alir be :) bence yapilabilcek en kotu sistem olur.. simdi soe para cekince ariza yapiolar bi de ole bisi olunca oglum bi tane daa mi aldin master cloak ne bu seklinde olaylar olurmus :)
herneyse timeline degissin guzl olur degisiklik olur ama bu yakinda oyle pat diye olmaz o bnce, ve onunla beraber mutlaka (!) yeni bi expansion cikar yeni bi gezegen ekleriz galaksiye.. ee kardesim atmosfer diyosunuz yeni timeline icin bu gezegen super bayilin bi 30dolarcik daha..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya toplayalım arkansis'in eve bir pc birde jeneratör alalım 100 kişilik açalım.Eğer çoğalmasını istiyorsanız reklamlara tıklayın deriz bizde ya da hesap no veririz bağış alırız :D

Nebula North gibi 250 kişi sınırı vardı 249 olup girebilmek için deli gibi şifre yazar girmek için kasardık :D

Valla Patiden 500 milyon çıkar :D Yeter mi yetmez tabii ama bunu konu dışına çıkaralım :D Editleriz deriz haha toplarız paraları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

time line in simdiki sistemde olmasinin sebebi isin basindaki alinan karara gore tum serverlarda sadece 1-2 jedi olacakti, ve nasil olundugunu kimse bilmeyecekti. ozellikle tum evrende sadece bir avuc sag jedi-sith in oldugu bir donem bu yuzden secilmisti. ayrica filmlerdeki zaman dilimini oyuncular yasayabilsin diye, bir luke, bir leia , bir han solo gorsunler diye.

hatta gene oyun cikmadan yapimcilarin iddiasina gore jedi olmayi oyuncularin hal tavir hareketleri, questlerde davranislari vs tetikleyecekti, ayrica karakterlerin yaratildiklari anda belirlenen bir force sensitivity olayi olacagi gibi dedikodular vardi. nasil oldugu belli olmayacak, gizemli olacakti. permadeath te kasitli konulmustu ki. onun yerine oyun 5. ayinda holocron grind gordu.

publish 5 ten sonra etraf jedi dolunca ve dizayn asamasinda her taraf force kullanabilen ama jedi-sith olmayan extended universe moblari ile doldurulmus olunca artik timeline in bir anlami kalmamisti zaten.

yaptiklari en mantikli hareket olur timeline i gelecege cekmek, biraz gec kalmis olurlar o kadar.

[ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 08:45 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allah aşkına prensesi luku hansoloyu nasıl görüyoruz ki..mal gibi duruyorlar..geçen luke vardı theedde..yanında askerler..tüm empire oyuncuları daldı hepsini öldürdü sadece luke kaldı..oda attack edilemiodu..mal gibi dolandı ortalıkta..sonuçta episode 3 de tüm jedileri kesmişlerdi..jediler görüldüğü yerde kesilicekti son emirle..ama bizde oyunda dünya jedi geziyor..ne dalan var ne bişi..jedilik ayak altına düştü bence..Şu anda oyunda tek saygı duyacağım oyuncular üstünde mando armour olan bhlar olucaktır..çünkü o armouru yapmak için bitarafından bişi getirmek gerekiyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...