Mathias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Selam herkese, Yaklaşık 2 senedir board yapmaktayım ve hem ayak numaram 48-49 olduğundan hem de boyum 1.93 olduğundan alacağım malzemeyi seçmekte zorlanmaktayım. Düşündüklerim Burton T6 164W + C60 + Ruler 49 numara bot veya Baron ES 164-167. Ayrıca elevator da almayı düşünüyorum çünkü kesin parmaklara değecek gene yere. Sizce başka ne tercih edilebilir veya benim gibi bir kullanıcıya ne önerebilirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben olsam botları Ion brown alırım ki ben öle yapıcam :D burton cruzer wide - burton custom bindings champagne - burton Ion brown 43-burton ltd cargo pant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Eheh, yalnız Ion'da 49 numara yok :). En düşük Baron ES düşünüyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 nasıl yok ya aklımda var diye kalmış alışverişini nettenmi yapıyorsun yoksa mağazadanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Yok valla, hem netten baktım hem de elimde burton 2006 katalog var 300 sayfalık, 2'sinde de yok 13 numaradan sonrası ( Hem de bu Us 13, yani 46,5 sadece ) Adamlara mail bile attım 2007'de üst düzey ayakkabılardan 14-15 numara çıkartma ihtimaliniz var mı diye. Sportpoint'ten alacağım da ama biraz gıcık bir sipariş stratejisi var. Trink bütün parayı istiyorlar. Biraz pazarlık yapmak gerek o konuda yoksa 2500 ytl veremem , elime Kasım ayında olacak mal için. Onu geçtim bir tanesi bile hasarlı gelirse ne olur o da merak konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 http://www.burton.com/eu/gear/products.asp?productID=52 burdaki 49 numara belim bildiğimin dışında bi numaramı oluyor?? ayrıca sportpoint te kıyafet bot fiyatlarını falan bulamamıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 O tüm standartları yazan çizelge. Üst tarafta color ve size yazan bir bölüm var. Orada her ayakkabının kaç numaraya kadar olduğunu yazıyor. Ion 13 = 46,5-47 işte. 15 yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla ma$allah nazar değmesin bende sendeki ayak olsa direk bırakırım boardu bigfoot a ba$larım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 haaaaaaa şimdi farkettim tabe insanın seninki gibi bi problemi olmayınca çok araştırmıyor ya biliyorsan bana burtonun ayakkabı ve pant fiyatlarını bulabileceğim bi adres verebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Tabi ki ; www.sportpoint.com.tr Bu genel site, hemen solda kalan 2005-2006 snowboard link'inden tıklayıp bakabilirsin. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 09:42 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sportpointte burtonun ayakkabı ve pant fiyatları yok heriflerin mağazalarına mailde attım cevap gelmedi eğer uygun bulursam istanbula gidicem almaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 345 civarindan basliyo burton botlar beyaz botlarina hastayim keske beyaz alsaydim ben de. pantolonlar da 315 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 evet elan board set aldım kendime yaklaşık 6 ay önce. Elan El Grande 163 board, Tempest 47,5 bot, Neon binding + board bag+tuning tool falan toplam %30 indirimle 1200 ytl tuttu. Aldığım set Elan'ın üst seviye setlerine denk geliyor. Yani fiyat gayet iyi. intersport satıyor. Tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nerde kayıyosun boardu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Genelde Kartalkaya, daha sakin ve sessiz. freeride için daha uygun. Tabi kartalkayada dorukkaya değil, kartal otel daha güzel bence. Dorukkaya daha cıvıltılı ama ben sadece kaymaya yoğunlaşmak istiyorum. Onun dışında bu sene haftasonları kartepe yapacağız. Sömestre döneminde ders sorunu olmazsa Fransa yolları gözüküyor. Uludağ falan denk gelirse giderim. Ama arkadaşlarım dolayısı ile Erciyes veya Sarıkamış gibi yerlere gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de kartalkayayı çok seviyorum uludağa kıyasla.Piyasa yapmak için uludağa gidersin kaymak için kartalkayaya pistler daha sakin sıralar daha az ezmek için söylemiyorum nerden çıkacağı belli olmayan acemiler de daha az insanın kendi kendiyle baş başa kalabileceği ve rahatça sporunu yapabileceği biyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Peki... Palandöken'i denediniz mi arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hayır ama ilk fırsatta düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Önermekten ziyade şiddetle tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sarikamis duzenlesek ?? ciddiyim :) edit: ayrica kartepe bi yerden sonra gercekten cok bayiyor.. ama yine ordayim bu kis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar