Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılın ilk iki polemik konusu için burdan yakın...

Bleda

Öne çıkan mesajlar

Pati halkına iki polemik sorusu (polemikten cok önemli konular ama neyse)

1. Zorunlu askerlik, bunun kaldırılması ve vicdani red hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

2. Evybaby ve benzeir ürünlerin (özelliklede canbebe) reklamlarında bebek yaştaki çoçukları kullanması ve kullanış şekli hakkında ne düşünüyorsunuz? bu etik ve yasal olarak dogrumudur görüşleriniz nelerdir?
Sosyal ağlarda paylaş

İkinciye:annelerimiz ay ne tatlı diyebiliyorsa o reklamlara çocukları sevimli bulabiliyorsa ve ann-babaları reklamda oynamalarına izin veriyorsa ve sen bunu söyleyip konuyu başka bir amaçla başka bir yöne çekebiliyorsan esas sana no comment.Bu arada bir nokta daha aşk cinsellik değildir...Kişisel görüşüm yorumumu sordun yazıyorum sonra darılmaca yok...
Sosyal ağlarda paylaş

bungala aşktır diyen arkadaş başka sen daha düzgün okumamışsın neyse. Askerlik konusunda bence kamu hizmeti seçeneğide konulmalıdır artık medeni devletleriz ne özel durumu ne korunması? reklama gelince cinselligin yaşça çok küçük insanlara indirgenmesini hoş bulmuorum ama bulanada ne ala.

ps: bi arkadaş eger ana babaları gönderdiyse uygundur demiş ona sunu sorucam. bu memlekette olm bak bu abin pantolunun içinden pembiş yılan cıkarcak sende onu yalıcan tamam mı? yaparsan sana şeker alırım dien anne baba yokmu? bu durumda onlarda haklılar degilmi.
Sosyal ağlarda paylaş

1. zorunlu askerliğin öyle veya böyle bir şekilde kaldırılacak, bu kesin... haa bu 5 yıl soora olur 10 yıl sonra olur bilmem ama, bu kesinlikle olacak...

şöyle ki:
-çağımızda savaşın veya daha basit anlamda ülkeler arası rekabetin en önemli yönü ekonomik, sayısı milyonları bulan daimi -yani barış zamanıda aktif olan- bir ordu ne kadar büyük bit yük bu aşikar...
-ayrıca dünyada her sektörde olduğu gibi -evet ordu da bir sektördür- burada da bir özelleşme (sipelizasyon nun türkçesi ne???) oldu, ve 3 ayda eğitiğiniz erler ister istemez biraz amatör kalıyor...

2. şahsen ben pek iplemiyorum bu tür reklamları, ancak bu tür reklamlardan uyarılan sapıklar var dünyada... yazık diyorum bööle tiplere.. bunun dışında çocukların zihinsel gelişimine bir zararı olduğunu düşünmüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...