Bleda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Pati halkına iki polemik sorusu (polemikten cok önemli konular ama neyse) 1. Zorunlu askerlik, bunun kaldırılması ve vicdani red hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 2. Evybaby ve benzeir ürünlerin (özelliklede canbebe) reklamlarında bebek yaştaki çoçukları kullanması ve kullanış şekli hakkında ne düşünüyorsunuz? bu etik ve yasal olarak dogrumudur görüşleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 çok süper bence ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 1.zorunlu askerlik kalkmamalı bence. ama süresi çok uzun kısaltılabilir. 2. bu konu hakkında bildirebileceğim bir görüş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 leth. reklamlardaki sorun (bence) gidip 2-3 yaşındaki çoçukların kafasına peruk takıp boyle alafranga tarz çıkmaya hazırlanan iki "yetişkin" gibi lanse edilmeleri ve bunun cinsellik boyutuna aşırı derecede yaklaştırılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 aşk her yaşta vardır (H) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sigara içmiom kii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 haklısın bleda sadece film seyrettiğim için pek aram yok reklamlarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 pikachu aşk senin için 3 yaşında bi veledin gene kız başka bi veledin üstüne 2 cm lik pipisiyle çıkmasıysa. no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Masum bir reklamı biraz abartmışsın sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 herkez askerlıini yapmak zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yav sen yaptın diye herkes mi yapacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Anaa Llama gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 e ben o reklamı seviyorum:) ve askerlik derdim yok ehuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 İkinciye:annelerimiz ay ne tatlı diyebiliyorsa o reklamlara çocukları sevimli bulabiliyorsa ve ann-babaları reklamda oynamalarına izin veriyorsa ve sen bunu söyleyip konuyu başka bir amaçla başka bir yöne çekebiliyorsan esas sana no comment.Bu arada bir nokta daha aşk cinsellik değildir...Kişisel görüşüm yorumumu sordun yazıyorum sonra darılmaca yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 zorunlu askerlik kalkamaz zaten.. kimsenin bunu yapabileceğini sanmıyorum..Türklerin en önemli askeri gücü burdan kaynaklanıyor zaten.. bebek bezi reklamlarına bişe demiyorum..daha dogrus diycek bişe bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 2.soruya cvp veriyim.bence çok tatlı olmus.okadar sert bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 5 yıl sonunda askerlikte bu tarz birşey olucaktır ama şu 5 yıl içinde çok zor.. Reklam çokta iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bungala aşktır diyen arkadaş başka sen daha düzgün okumamışsın neyse. Askerlik konusunda bence kamu hizmeti seçeneğide konulmalıdır artık medeni devletleriz ne özel durumu ne korunması? reklama gelince cinselligin yaşça çok küçük insanlara indirgenmesini hoş bulmuorum ama bulanada ne ala. ps: bi arkadaş eger ana babaları gönderdiyse uygundur demiş ona sunu sorucam. bu memlekette olm bak bu abin pantolunun içinden pembiş yılan cıkarcak sende onu yalıcan tamam mı? yaparsan sana şeker alırım dien anne baba yokmu? bu durumda onlarda haklılar degilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 zorunlu askerlik kalkmamalı tabiki de:S ordu mu kalır o zaman. 2.si de.. bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ne cinselligi ya farklı reklamlardanmı bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Askerlik kalsın ama kısaltılsın. Çünkü olağanüstü bir durumda hazır, eğitimli askerimiz olursa panik yaşamayız. Ha kalkarsa mükemmel paralar vermek zorundalar. O da bizde zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 1. zorunlu askerliğin öyle veya böyle bir şekilde kaldırılacak, bu kesin... haa bu 5 yıl soora olur 10 yıl sonra olur bilmem ama, bu kesinlikle olacak... şöyle ki: -çağımızda savaşın veya daha basit anlamda ülkeler arası rekabetin en önemli yönü ekonomik, sayısı milyonları bulan daimi -yani barış zamanıda aktif olan- bir ordu ne kadar büyük bit yük bu aşikar... -ayrıca dünyada her sektörde olduğu gibi -evet ordu da bir sektördür- burada da bir özelleşme (sipelizasyon nun türkçesi ne???) oldu, ve 3 ayda eğitiğiniz erler ister istemez biraz amatör kalıyor... 2. şahsen ben pek iplemiyorum bu tür reklamları, ancak bu tür reklamlardan uyarılan sapıklar var dünyada... yazık diyorum bööle tiplere.. bunun dışında çocukların zihinsel gelişimine bir zararı olduğunu düşünmüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Askerlik her türk vatandaşının yapmak ZORUNDA olduğu bişedir. Zorunluluktan öte Gurur verici bişedir bence. Zorunlu askerlik kalksın kim Türk kim deil ortaya çıksın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 niye böyle düşündüğünü, yada genel olsun böyle düşündüğünü anlıyamadım... türk olup olmamakla zorunlu askerilik ne alaka??? biraz daha açarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar