ofs Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Arkadaşlar Şahsen Ben Bu Arka Plandeki İndexi Begenmedim Bence Turuncu daha güzeldi Neyse Fikirlerinizi bekliyorum Bence Arka Plan Rengi değişse daha güzel olacak Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Zamanla degistirirler ya boyle kalmaz bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fadetoblack1903 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kesinlikle fazla girmesem de turuncu çok hoş görünüyodu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tabiki turuncu daha güzeldi site eskisi gibi olacak die umuyorum ceek kardes gecen gun sawasta 3 kisiyi cok guzel kestın kutlarım seni eger yanlıs hatırlamıosam sen ceektin demi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hay allah yetkili de değiliz ki taşıyamıyoruz konuyu. Neyse, "paticik.com" forum bölümüne gidin, orayı bi okuyun. fikirlerinizi orada belirtirseniz daha kolay cevap alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 AĞALAR turuncu tema piliz :D Evet arkadaşıma katılıyorum turuncu tema daha bir hoştu.Bu hiç de hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Murtazacım:) Buraya Yazma Sebebim genellikle Bu Bölümle Daha cok ilgileniyorlar ve Cogu Kullanıcı Sadece bu bölüm ile ilgilenmektedir.O bölüme yazsam kimse cvp bile yazmayacak oylamanın ne anlamı Kaldı:) O yüzden buraya yazdım:) öpüldün neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 murtaza :D boru ötmüyo mu :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok yok murtaza olması gerekeni söyledi aslında haklı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Hay allah yetkili de değiliz ki taşıyamıyoruz konuyu. Neyse, "paticik.com" forum bölümüne gidin, orayı bi okuyun. fikirlerinizi orada belirtirseniz daha kolay cevap alırsınız. sayın murtaza bey açıklamayı yapmış ancak ben de bir kaç bir şey yazmak istiyorum... niye bilmiyorum genelde (tüm genellemeler yanlıştır) "KO oyuncuları" tüm paticiği KO dan ibaret sayıyor, ancak bu böyle değil... "paticik.com" bölümü bu forumun en önemli bölümlerinden biri olmasına rağmen bunu yok saymanızda bunu gösteriyor... halbuki "paticik.com" bölümüne girmiş olsaydınız, orda açılmış başlıklardan birinde 3. mesaj da karakedi olayı açıklamış, hatta devam eden yerlerde de buna benzer mesajlar atmıştır... eminim ki bunu okuyunca "karakedi kim ola ki???" diyecek de çıkacaktır... ona da söyleyecek söz bulamıyorum... yinede bu sadece benim görüşüm olup sadece bir genellemedir, ve diğer genellemeler gibi yanlıştır... saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 niye bilmiyorum genelde (tüm genellemeler yanlıştır) "KO oyuncuları" tüm paticiği KO dan ibaret sayıyor, ancak bu böyle değil... "paticik.com" bölümü bu forumun en önemli bölümlerinden biri olmasına rağmen bunu yok saymanızda bunu gösteriyor... Evet Sana Hak veriyorum ve nerede Hangi Konu açılacagınıda emin olabilirsin cok iyi biliyorum.Dedigim gibi Paticik.Com Sadece Knight Formu degil ama Genellikle tüm kullanıcılar Knight bölümü ile ilgilendigi için Oyüzden buraya yazdım o tarafa yzsam kimse bakmayacak ve Boşa gitmis olacak neyse uzatmaya gerek yok iyi calismalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 HERşeyin ilk i güzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Turuncu devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 turuncu Rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coldragonfly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sewmedim bu renkleri hemde goz alıyor bi tuhaf... nese turuncuyu geri istiyourz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende sevmedımmm okuyamıom yazıları hepsi aynı renk tonunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar