PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hayirli uğurlu olsun , umarim bi daha bu kadar uzun ayri kalmayiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tsk ama eski hali daha güzeldi sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yok yok bu süper hem aşiri hizli geçişleri göremiyorum omg o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 falla iyi hosda madalya sistemi kalktimi ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Madalya filan değil de daha pm filan yok. yetkililer de belli değil... Neyse zamanla hallolur onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sende madalya boldu demi marlon herhalde aln yetkileri falanda daha gelmemis duzelir sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sanırım düzelticekler kullanış aynı olcak ama thema bu şekilde olabilir eski kullanımı güseldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hayırlı olsun yeni dizayn guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 way be 1k post bosuna kastim demekki ,yeni gelenler bölümünde o kadar adama hosgeldin bosuna demisim demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yok yaf ne coku 1 tanecik vardi hehehe olesine sordum hem simdi farkettim kullanici bilgilerine filamda bakilmio ve sanirim garbage in topicleri silmisler =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Yaşasın Paticikkk Geriii Geldiii Site admınları size sesleniyom sizin yüzünüzden uyduruk forumlarda takılmaya başladım bakın bir daha bu kadar uzun sürmesin bu ayrılık olsun ama elinde sonunda geri geldiya bu da yeter :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 WALLA PATİ KAPANALI KENDİME FORUM ARIOM AMA BURADAKİ MUHABBET HİC BİR YERDE YOK KO BÖLÜMÜ İÇİN İNSALLAH YENİDEN TURUNCU OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hehe falla ben kendimi oyun sitelerine verdim paticigin yoklugunda butun flash game lerini 5 ~ 6 kere bitirdim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 oh be valla hayirli olsun vatana millete ösledim di baska adam gibi forum yok memlekette saten O_o i <3 u pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Adam gibi tek Türkçe KO forumu geri dönmüş hayırlı olsun. Ps. Orasıyla burasıyla oynayıp gene bozmayın sakın forumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hayırlı olsun. Özlemiştik valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Valla baya bi özledim diyebilirim :) Hoş geldik tekrar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hoşgeldin paticik bida bizi yanlız bırakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 gün 07 ocak 2006 o gün paticike giremedim sorun bende var derken herkez de sorun oldunu örendim 2-3 güne düzelir dedim nerdeyse bir ay oldu ve açılmayınca bari bende bunun gibi başka forumlara bakam dedim ama nereye uye olduysam hiç biri sarmadı yeniden hoşgeldin paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eee hasret kaldık adamlarda mecburen açıverdi eskilere :D neyse açıldı iyi oldu. zamanla yoluna girer tekrar merhaba paticik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 anlamadığım şey 2gb veritabanı bu mu ? yoksa diğer forumlarda özel şeyler yapılmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bir selam da benden.Özlemişim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bu tarz pek hoşuma gitmedi ama pati olsun ytr :) (eski renk daha güzeldi be:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ohh ßæ özlemilştim walla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar