MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 oha diorum artık kanal d kombo yapıyo galiba önce bu salı kusursuz fırtınayı gösterdiler şimdi de 7 eylülde bir zamanlar askerdik i göstercekler helal diyorum bu kadar yeni filmleri hemen alıp gösteriolar vizyonda[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 lol,cine5'de bedava göstermişlerdi geçen yıl ramazanda,izledim,o kaar iyi bir film değildi(kusursuz fırtına güzledi ama)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 we were soldiers ? güzel deil demişlerdi sinemaya geldiğinde .. others ne zaman others ben onu kaçıramam henüz izlemedim :([hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 savas ortamı-mel gibson combosu izlenir ama askerlerin olurken soyledigi sozler "karıma soyleyin onu seviyorum-vatan sagolsun vs.." filmin icine etmiş.yinede izlenir filmdir.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Kaçırmayacağım kesin. Vcd'sini almıştım ama bi türlü fırsat bulup da izleyemedim.Artık tv'de izlerim. Gerçi vcd'si korsandı heralde.Güzel değildi sesleri felan.O yüzden çekici gelmedi sanırım bana.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hahah harbiya filmin yarısı karımı cogumu teyzemi öp onlara iyi bi asker oldugumu sole falan baydı yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 gerçekçi değildi hiç,askerlerin otobüslere bindiği sahne,komutan gidiyo bekliyo ,adamlar silahların9 çantalarını almış,kimse bişi demeden gidiyolar,bu arada bunlar vietnam'a giden ilk askerlerdi galiba ama hepsinde m-16 vardı,garip,sonra vetnamlılarla meydan savaşı yapmalarıda garip?hiç öyle savaş olmuşmuydu vietnamda,yada yanlış kordinat verip kendi arkadaşlarını cayır cayır yakan radyocuya komutan "senin yapıbileceğin birşey yoktu asker,üzülme"demesi,askerinde cool kalması fln,atmasyon,sallama,dandirik bi filmdi,hele o japon kökenli asker kömür olmuş,derisi yanmış,paramparça olmuş,hala "arrrrrghh,karıma,arrrgh,onu sevdiğimi söyle ugh"demesi olayı bitirmişti dandik bir film yani :-p[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ahahah walla şidmi sen soleyince aklıma geldi adamı kaldırıp bide helicoptere koydular ya adamın yarısı var yrısı yok hala konuşuo :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kusursuz firtinayi 2 kere gosterdiler 2 ay kadar oncede gostermi$lerdi :)[hline]Laraok DeadsoulNecromancer of Kay/Hun Abalith DeadsoulFriar of Kay/Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Amerikan propogandasi yapiyor film sanki savasi(vietnam) amerika kazanmis gibi gosteriyor. Ama Filme Sadece film oldugu icin bakarsan guzel bi film.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 savaş filmi istiosan er ryanı izlicen savaş filmleri arasında tek odur bana gore[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evet er ryan ve thin red line'ı tek geçerim(aslında trl tam savaş filmi deği),black hawk down,we were soldiers falan film değil,peeeeh[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 aaa enemy at the gates i unuttum er ryan bide o işte başka film yoktur :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 enemy at the gates de tam savaş filmi değil,aşk hikayesi fln ağır basıyodu,ama filmin başında tunayı geçmeleri ve almanlqr tarafından harcanmaları fln süperdi,keşke film daha çok savaş üstüne kurulmuş olsaydı ayrıca alman sniper'ın trenle geliş sahnesi süperdi,yandaki trenden yaralı askerler üstüste,altalta,karanlıkta,her yerleri bandajlı,o kitabını kuyo,içkisini yudumluyo ısıtmalı vagonda[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 biz askerdik te yonetmen sanki 2 taraftan da bakıyor olaya izlenimi vermeye calısmıs ama alakası yok.yonetmenin tarafsızlık kasışı komik olmaktan oteye gecmemiş..filmi izlediginde kendi bile gulmustur amma sacmalamısım lan diye...savas ortamında er ryan ruless.. thin red line nasıldı ben onu izleyememiştim..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 er ryan sonlarına doğru yine kaydı amerikan propogandasına. Kwai köprüsü ve thin red line daa iyi. thin red line'ın çoğu yerini tek çekim yapmışlar o kötü olmuş. John travoltanın bıyığı düşüyodu nerdeyse bi sahnesinde :)[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 olsun okadar yani bide enemy at the gates de aşk olayı olmasa ii olurdu ama genede ole sırf aşk filmi denilcek gibi diil yani başlarda savaş var geri kalan sniplerlar arasında gecio[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar