Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 3gb'lık client'ı indiriyorum, mad max ve fallout fanı olarak dayanamıyorum, inşallah güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 abi ayıp senin bu yaptığın yaa gider ayak linki rica etsem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 www.autoassault.com fakat closed beta, seçilmiş değilsen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tamin ettim varya Kesin Cb dir die ehu.Yoksa verirdin linki sanırım :P edit tuşu uok :P (güncelle biliom da güncellemiyor :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 abi benim adslin limiti o kadar lam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yok mu ya betada Türk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 betaya alsalar olcaktıda İ:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 benim bitiyo az kaldı dl, türk varsa wasteland'ı yönetelim hacılar lolz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 benim bilgisayar kaldırmadı ağlıycam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 abi bnm alienwaremsi bilgisayarımda bile böyle bi garip çalışıyo :) beta olduğundan o :( ayarlaır sonuna kadar düşür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Open Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yani şu an herkes betasını oynayabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 oyun iğrenç, şöyle bi fallout online yapsalar bi ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 selam,arkadaşlar siz oyunun client'ini nasıl indirdiniz?ben fileplanet download manager ile indirdim ama bozuk cıktı bir türlü zip dosyasını acamadım. clienti flash get ile cekebilmemin imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Kimse kurup oynamadi mi ya?Oyunu zip dosyasindan acamiyorum,bende mi sorun yoksa sizdede var mi aynisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben oynadım ve 3 küsür gb indirdiğime yandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben çekiyorum fileplanettan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Silp: oyun cok mu kotu tam anlayamadim.Oynayan arkadaslar oyun ile ilgili elestirilerini yazarsa pek guzel olur aslinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 valla bence boyutuna göre kötü :), ama araba oyunlarını seviyorsan idare edebilir. interstate 82 mi ne öyle bir şey vardı, ona benziyor biraz combat sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 çektim 10 gb kurulum için gerekiyor extract edince zip dosyasını silin oyun siliyorum şu anda birazdan atılacam oyuna beni bekle auto assault!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yavaş atıl canısı :) test session times the beta is currently only playable at certain times, and those times are: thursday from 18:00 to 22:00 (gmt) *new 36 hour session* saturday from 09:00 to sunday 21:00 (gmt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 çok sağol havuza atılacakken bir damla suya atılmış oldum ama bu gün başlayacak weekends yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 beta bu gün bitiyor oyunu ben beğendim beğenmiyenler varsa account name ve şifresini gönderebilirmi(weekend değil standart beta acc'ı istiyorumimümkünse şifresi de olur)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 buda benim arabam oluyor edit:(1024x768 çözünürlükte bütün ayarlar low'da oynuyorum grafikleri kötü değil yani.) [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:39 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar