10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Genel Özellikleri: 400MHz Core Clock Speed 490MHz(980Mhz DDR) Effective Memory Clock PixelPipelines 12 256-bit Memory Interface 256MB of GDDR3 Memory VGA + TV out + DVI Bu kartı almayı düşünüyorum fiyat 285$ fiyatı biraz pahalı geldi ama çok ii diyorlar siz ne dersiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 pciexmi bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Yazmayı unutmuşum Pci ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 nerden alacaksında bu fiyatı verdiler? banada biraz pahalı geldide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 En ucuzzu bu gerçekten toptancıların hepsine baktım ve bu fiyat geliyo kartı sipariş vericem çünkü izmirde yokmuş...Bir kez daha düşüneyim demiştim... Peki sizce Amd Athlon 3700+ 64bit iyidirmidir yoksa yerine Intel olarak ne alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Amd 3700+ yı almanı öneririm, ama tabii ki oyuna yöneliksen. Hem ucuz hem performansı gayet yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 almayi dusundugun karti kullaniyorum, cok memnunum, tavsiye ederim. canavar gibi kendisi, overclock yapinca bide verdigin paraya degiyor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 350 $ civarın x850xt bulabilirsin ki kat kat iyidir bundan. Ya da x800gto (gto2 diil) alırsın arada fazla fark yok. Aslında gto2 diye kart yok gto2 saphhyr'in gto modeline verdiği isim. OCa daha yatkın, galiba r480 vpuları var bu kartta. Ama fiyat dediğin gibiyse kesinlikle değmez, düz gto al. 300$ seviyelernde bir de 6800GS bulabilirsin bu da gto2den kat kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 [u]http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=503[/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Yardımlarınız için çok tşekkürler ikisinide alıcam yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar