jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 of of yorulmusum baga walla benım kornerlerım guzeldı ama en guzel asıstım bı macın basında soktum ktopu tam cıkıyodu sol ayakla! :p ortaladım herkesi gecti ve dela topu agllarla bulusturdu :p ben bi du$ alıp yatıyım en iyisi[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ahah resimler muhte$em :lol: en çalışkan sabo en golcü dela bu ikisi kesin yanılmıyosam[hline]-
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 4.sü ne zaman bu hedenin? geleyim de elalem kaleci görsün. breh breh breh eheh
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ama defans 2 lısı sufer dı bızım xechelon ve mrbomb[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yapmayın canım şımartıyosunuz bizi dimi xechelon :D[hline]-
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya abi bu arada 1. resimde ben dralnunun yanında 2 boy küçük çıkmışım yaw ehah[hline]-
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bi dahaki maça ben de kaleci olurum da lütfen üstüme üstüme yani üstüme vurun da cinsel organa çalışmayın lütfen! :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 olsun hala en sexibenim :)[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 fiz sen defans da dursaydın bız o kadar kornerden gol atamazdık walla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 fizban ne biliyim bana öyle geldi, hiç geriye gelmedin ya da değiştiriyorum ya maçın en tembeli jacabo olabilir belki de apex de olabilir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 eee sonuc olarak kurbaaaaa powerrrrrrrr![hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 naptın sabo :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ayrıca dela doğru söylemiş skoru çarpıtmayın. ben 7 tane attım dela 9 tane attı zaten ikimiz toplam 16'ya vardık ne 13'ü ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 dogru 1 tanede ben attım 1 tanede apex bırazda mumu attı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 martılar bayağı yemişsiniz. takıma özel kaleci hizmetiniz karşınızda. ne tür kombinasyonlar istersiniz? ortalara hakimiyet? karşı karşıya da gol yememe? 2v1 gibi durumlarda yapılabilecek maksimum çakallık? 3v1 gibi durumlarda yapılabilecek maksimum çakallık? cepheden gelen şutlardaki refleks kabiliyeti? sağdan kanat ve sol kanattan gelen füzelerde açı kapatma teknikleri? ayağa degaj opsiyonu? ne istiyorsunuz, ne? seçin 3-5 tanesini, eheh. hepsini birden yapamam uyarayım.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende atar gibi yapğtım okadar top sürdük calım falan derken sut diregin üstünde ndısarı arada gimli kesti :) yarım kiloda benden ekleyin 18-19.5 falan oldu işte yeter[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bi tane kender in uzaktan sutu war ( bana mınyatur kalede jankıs ınnı hatırlattı ) o dırekten dondu cok kotu oldu :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ehe maçın hıyarı olarak kendimi seçiyorum. gittim kaleyle bütünleşmeme 2 adım kalmışken topu (kaleciye olsa üzülmeyecek) uzaya attım. ayrıca orta sahanın 1-2 metre önünden vurduğum şuta üzüldüm ya gitti o kadar direğe çarptı :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bombacı onların kalecileri var ama liberoda oynadı maçın büyük bölümünde asıl bize kaleci lazım yoktu kalecimiz. bi dahaki maçta bizden gelmeyen biri olursa onun yerine seni alırız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ortamadamıyım :)[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 gaza geldim detaylı yorum yazıcam gece gece Fizban:forvette topların peşinden koştu ama defansa hiç yardıma gelmedi cık cık cık Babacum: kaleciydi bi ara liberoya geçti ama gollere mani olamadı, çalıştı didindi Gimli: kendi çapında pasta, ay defans işte. Silthanas: orta sahada top kesmeye çalıştı az buz başarılı oldu ama forvete yeterli desteği veremedi Arcane: 15 dakka sonunda tıkandı göremedim pek heuh Phalanx: ben çok korkuyordum bu adamdan herkes deli gibi övüyodu falan. formsuzdu herhalde bilemicem Coldwind: maçta hakkaten hiç dikkatimi çekmedi ya birşey yazamıcam Kenderleme: müthiş defans ve topları üstüne çeken kaleci, daha fazla fark yemediyseniz bu adama dua edin Delanoresse: golcü varlık, karşı takımın kondisyon bittiği anda forvette baya gol attı. ha bi de PANCU. maçın ortalarında defansına bile yardımda bulundu bolca Xechelon: defansımızın 2 belkemiğinden biri saolsun varolsun Mumu: forvette iyi işler çıkardı, kanatta oynar gibi oynadı, defansa pek yardıma gelmedi Dynamick: deli koştu tam bir DMC, bi ara kaleye de geçti. defanstan bütün topları bu herif dağıtıyodu. forvete pek çıkmadı ama 1-2 gol de attı yine de. Sabo: zaman zaman şahsi oynadı, 3-5 güzel çalım attı, tıkandığı 10 dakkalık bölümde kaleye geçti sonra yine vızır vızır koştu, dela kadar olmasa da gol attı Apex: 2-3 uzaktan güzel şut çekti ama kaleyi bulmadı. 1 golü vardı. defansa yardıma gelmedi. bahane olarak da "abi o zaman nası gol atıcaz" dedi heuhe Jacabo: bu hiç defansa gelmedi 1 milyar kere falan bağırdım defansa yardım et diye ama ı ıh. 1 gol atmış farketmedim. Mrbomb: defansımızın bir başka belkemiği, bu da olmasa biz fark yerdik. maçın sonlarında "abi biraz da başkası defansta dursun" diye yalvarması sonucu baya bir acıdım kendisine heuhe[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 eksikliğim baya hissedilmiş bakıyorum .. phalanx a asist yapılmadıysa tamam bi sorun var demektir 4. de ben de varım bu sefer :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 cankız power is back hatta.[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 wallaha arada şöle bi ayak uzattın o toplarda contrea atakl oldu :) az amaöz geldi[hline]Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 koskoca gol kralına özür bile dilettiniz ya utanın artık .. takım oynayamıyosa bi felipe yoksa takımda phalanx napsın eauhea[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Öne çıkan mesajlar