Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 simdi shopping cart a bir kapsonlu bir ayakkabi birde mp3player ekledim almak uzereyim gumrukte sorun yasaramiyim? 100$ mi siniri yoksa her parcadan kacar tane getirdiginmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 benim bildiğim aynı parçadan kaç tane getirdiğin, 1 den fazlasında gümrük şaapıyo galiba.. sorun yaşayacağını sanmam...[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Sorun yaşamazsın bence çünkü istediğin eşya sayısı az swg bölümünde bir bak birisi 4tane getirmişti gümrükde filan kalmamıştı 6tane isteyince kalmıştı.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sorun yasadim ama herseyi firma karsiliyormus alicaklarin aklinda bulunsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 5+ olunca gümrük sorun çıkarıyor diyorlar veya 100$+ olunca.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 adresi ilk okuduğumda douwanttit diye okumuştum. :lol:[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ya 6 parca 650dolar genede birsey olmadi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar