Romario Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ahah 5 zayıftan 3.60 a çıkardım gururluyum mutluyum :D[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: LoskobordoS, 05 Ocak 2006 10:33 tarihinde demiş ki: 4 Sayıf :D +1 :)[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Sanırım zayıf gelmiyo(Geometriciye bağlı)... Matematik, Din filan 2 geliyo sanırım Fizik,Kimya, Analitik Geometri filan 4 Jeoloji,Tarih,Biyoloji,Felsefe 5=) Eğer geometri zayıf gelmezse sanırım teşekkür alıcam(bari teşekkürü kaçırmiim:D)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 dinden nası 2 aldın be[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben 05 puan aldım ilk yazılıdan sonra 68 aldım hoca porpil yaptı karneme iki verio :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Dinden biri 60, diğeri 45 işte ortalaması 52,5 geliyo. Sözlüm kötü olduundan 2 gelcek büyük ihtimalle(55 e tamamlama ihtimali düşük)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi onu diyorum işte dinden nası bi hocanız varda böyle yapıyo... hayır bende öyle dini imanı bir bi adam değilim. hatta sınavlarda tüm sorularımı başkasına yaptıyorum. ama sizin hoca biraz kl saınırm.. neyse geçmiş olsun[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tek 3üm kimya gerisi 4-5 4.22 : 4.44 arası bisi gelicek lise3.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mat 1 geo 3 kalanı 4-5. ama bir olduğu için çektriname alıcaz :D[signature][hline]Brothers Everywhere, Raise Your Hands Into The Air, We're Warriors, Warriors Of The World! Like Thunder From The Sky, Sworn To Fight And Die, We're Warriors, Warriors Of The World! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: LasT_SuRviVoR, 05 Ocak 2006 12:01 tarihinde demiş ki: tek 3üm kimya gerisi 4-5 4.22 : 4.44 arası bisi gelicek lise3. insanmısın :) tebrik ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: LasT_SuRviVoR, 05 Ocak 2006 12:01 tarihinde demiş ki: tek 3üm kimya gerisi 4-5 4.22 : 4.44 arası bisi gelicek lise3. aferim:) ben liseydeyekn senin gibi adamları anlayamazdım mezun olduktan sonra daha iyianlıyorum.[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mat:2 fiz 2 felsefe 2 gerisi fena deil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Lise son: Matematik, fizik ve sosyoloji 1 Biyoloji de 1 olabilir. Kalanlar da 2 Bikac tane de 3-4 var. Kolay gelsin bana. 2. donem iddaliyim ama. Bitti bitecek okul.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 edebi metinler dilbilim edebiyat inkilap osmanlı tarihi. b ve e coğ. ayvayı yemişim ben.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Arkadaşlar benim kardene 3 tane 3 var Matematik Fizik Kimya annemler öle baskı yapıyo ki hiç üç olmucak taktir olcak kafayı yicem söleyemedim daha bunları. Lise 1 deyim anadolu lisesi ki bursanını sayılı anadolu liselerinden (Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi) ama böle bişi sölüyolar :-([signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea... -Dede fake misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicotine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bütün notlar 3 beden müzik filan hariç..Coğrafya 1 :) aklıma..[signature][hline]Web Design&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bnmde 1 tane sıfır 2 tane birim var[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sanırım benim hayatımdaki ilk 1im bu dönem gelcek çok heyecanlıyım :)[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm fak 1 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 mat kesin 1.kimya son anda geçirdi nedense beni hiç sevmezdi ama saolsun :D fizikçide söylemiyor karnede görürsün diye korkuyla bekliyorum 1 mi 2 mi gelicek diye...[signature][hline]SWG: Lewea Melinan. CoH: Farinal. GW: Farinal Melinan. WoW: Farinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SeaGle, 05 Ocak 2006 13:43 tarihinde demiş ki: Lise 1 deyim anadolu lisesi ki bursanını sayılı anadolu liselerinden (Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi) ama böle bişi sölüyolar :-( milli piyangoda olsaydın görürdüm ben seni, okul ortalamamız 3.6 ydı be[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SbNN, 04 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki: Gir Buraya Karne Derdin Yok Olsun Not : Tabii programı kullanmanıza şiddetle karşı çıktığımı ve zararlı olduğunu belirtirim adam oturup karne yapmış. hehe başarılı bir çalışma :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: SbNN, 04 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki: Gir Buraya Karne Derdin Yok Olsun ZUHAHAHHAA hiç gülceğim yoktu ya süper bişey :D bize nie karne vermiolar laan dicektim tam böle bişi gördüm yarıldım ya :D[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ne karnesi bea.Bugün pc ile son gecem[(yarın zayıf gelirse tab.)(%98 bi tane zayıfım war)] ama yinede :tebrikz: ühü ühü de diimde ayıp olmasın bana.Yaa babam pc mi elimden alıo yaaaaaaa.Yasaklıçakmışşş öööle dio :([signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 prf ya bnm karne kotu gelcek gibi bide turizmdeyim yazik bizeeeeeee[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 benim zayıf kesin var. biyoloji oda zaten. ulan bide sayısalcı olcaz. biyoloji 1. allahtan 0 değil yaa. bunubulamayanlarda var. geri kalanlar 5.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar