ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :) cok merak ediyorum[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 benimki yıldızlı pekiyiiiiii :))[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 en son aldıım karnede hiç 2-3-4-5 oldunu hatırlamıyom çok zaman geçti tabii :-) ozaman okuldan kaçıp ateri salonuna giderdik KO yoktu negüzel günlerdi bea :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Vallahi ben Lise Son ogrencisiyim ve 7 Zayıf var:S[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hemen başladın yine post kasmaya :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 okul yok 2 sene once lise bitti :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yok yarın bann ım açılacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben dısarı cıkıyorum 1 saate gelirim Bankaya para yatıracam gold üyelik bitmis:([signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ünide ingilizce hazırlık okumak gibisi yok :D varsa daha kebabı gelsin kapışalım [Bu mesaj Mach tarafından 06 Ocak 2006 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destekuo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 level 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hadi gittim gelince okurum :D siz kasın bakim notları merak ettim:)[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Lise 2 deyken... Şimdi üni. deyim :) 6 tane " 1 " 5 tane " 0 " wardı... Kalan 2 ders beden ve müzik.. :D Beden " 4 " müzik " 5 ".. Müziğinde " 5 " olmasının sebebi baterist olmamdır... :D lol... :D *! Eski Günler Aklına Gelir, Kopar :D *[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LUCKybOY__ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bikaç tane FF war yeter mi? :D[signature][hline]LUCKybOY_2 server : diez lvl : 5x np : x clan : o iş yalan 1 yıldır oynuyorum anca bu kadar oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ortalama 3,65 :([signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daggerfunclub Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 7 dersten hepsi 1 geldi omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaş oldu 30 , okul bıtelı oldu yıllar artık o dert yok ohhhh yaa..karne bastan asagı zayıf eve gel bır dunya dır dır dır .karne gunlerını hıc ama hıc sevmezdım[signature][hline]angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ögrenci:Abi ya bise dicem Ben:Söle olm ne oldu Ögrenci:Ya abi dövecekler beni Ben:Kim dövecek lan Ögrenci:Abi 6tane zayifim war duydumki sen bilgisayardan deistirebiliorsun.. Ben:Kim söledi bunu olm delirdinmi sen bu kanunen bile yasak böle bise ne ben ne baskasi yapar git evine bise olmas Ögrenci:Abi beni babam oyacak ya ,ya allah icin ya yap bi kiyak abi nolursunnn Ben:Ya bi git delirdinmi sen ben karne marne yapamam hadi baska isin yokmu senin .. Way be adamlar karne deistirmek icin ellerinden geleni yapio.. sabahtan beri 50taneye yakin ögrenci geldi ..O diilde anasi babasi sevinior oglum kizim okul okuor die.......[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lıse sondayım tesekkur alıorum[signature][hline]ArTıK ÇaLıŞmaK LAZIM MALum ÖSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 1 AA 2 FF 3 CC 1 DD 1 DC 1 CB 1 tanesi daha meçhul o da FF gelir ama büyük ihtimal :D[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc_kopatt Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=karne :)]benim sadece matemetik 3 ingilizce 3 diyerleri 5[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifreyok Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 valla beinm iki tane 3 iki tane 4 geriside 5:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
usher Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lise 1 deyim tşk alacam ya:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 1 tane 2 2 tane 3 7 tane 4 3 tane 5 var.Cunku knight onlineyi bıraktım :)[signature][hline]Knight Offline Ultima Online :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 su kadar diim siktirname aldim :([signature][hline]Nick: drunkninja Race: El Morad Job: Assassin LwL: 46 Np: 12k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lise2 6 zayıf var bi tanesi0 off ya knight hayatımı bitirdi offf f[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) [Bu mesaj Kimlend tarafından 06 Ocak 2006 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar