Sensible Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet bende dikkat ettim,top resmen yok olup direğin ordan fırlıyor birden. Fake..[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mükemmel bir reklam ama, ben bile ilk izlediğimde "acaba?" demiştim, hatta şu an bile, adam oturup bütün gün denese yapabileceği (1-2 kere en azından direkten sektirip olduğu yere getirme olayını) kanaatindeyim, ama böyle relaks ve rahat bir şekilde, ilk denemede bu kadar başarılı olabileceğine inanmamıştım. netekim ispatlanmış oldu. ayrıca bütün herkesin de diline düştü bu reklam, inanılmaz başarılı bence bu açıdan. ama gördük ki ukala ukala yok futboldan anlamıyorlar yok bilmemne diye konuşmanın da anlamı yokmuş. hayır kendinizi mi ispat etmeye çalışıyosunuz nedir anlayamadım, hiç gerek yok halbuki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Durun bakalım indirip bakıyoruz. ukala ukala konuşan yok kendini ıspat etmeye çalışan da yok. zira ıspat konusunda ısrarcı olan varsa buyursun gelsin düzenlediğimiz halı saha maçlarına biraz ter atalım.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sen niye direk üstüne alındın ki ben önceki sayfadaki arkadaşa demiştim ama neyse.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim de bir önceki sayfada ağzımdan böyle bir kelime çıktı.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ha o zaman alınabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Evet Editlenmiş bu. Topu gördüm. Ancak istese kolaylıkla yapabileceği bir gösteri. Neden böyle bir yola başvuruldu anlamadım. Hem nike gibi bir firma hemde Ronaldinho gibi bir dünya starı. Uğraşmak istemediler heralde. Yada nike daha çok para bayılmak istemedi. Tezimi çürüttünüz kabullenmek gerek.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 onu 4 kere istese yapamaz.Makine koysan onda bile hata olabilir o derece yani.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biz bisi biliyozda soluyoz dimi:)[signature][hline]Msn Space MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mavi, 07 Aralık 2005 22:39 tarihinde demiş ki: Evet Editlenmiş bu. Topu gördüm. Ancak istese kolaylıkla yapabileceği bir gösteri. Neden böyle bir yola başvuruldu anlamadım. Hem nike gibi bir firma hemde Ronaldinho gibi bir dünya starı. Uğraşmak istemediler heralde. Yada nike daha çok para bayılmak istemedi. Tezimi çürüttünüz kabullenmek gerek. abicim nolursun hala inat etme ya bak istersen 10 topuda direge carptirabilir ama ayni aciya yakin acilardan geri gelmesi imkansiz ya lutfen rica ediyorum:) direk bu biliyosunuz 1 hayal et:D[signature][hline]Msn Space MZ : Vimpir Sk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: vimpir, 07 Aralık 2005 23:56 tarihinde demiş ki: biz bisi biliyozda soluyoz dimi:) di mi yau =) futboldan anlamıyoz biz :D[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu arada kramponların altın olmasından falan bahsetmemiş kimse haberde dediydiler. ha bide nedense lebron lu bi reklam vardı o geldi aklıma. [Bu mesaj elesso tarafından 08 Aralık 2005 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bazilarina kapak olsun bilmem anlatabildimmi :D KAPAK[signature][hline]MZ : Vimpir Sk / snn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Adam güzel oynuyor ya..[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 nerde o gerce diye yirtinanlar nerdeeeeeeeeeeeeeeee:-)[signature][hline]MZ : Vimpir Sk / snn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fake demişmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bunun fake olduğu çok belli bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 adamlar amaclarina ulasti demekki hehe herkes konustuguna gore gercek mi degil mi die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar