OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Arkadaşlar şuan Kadıköy Bilge Adam'da okuyan varmı? Varsa takılalım görüşelim :) Ben şuan B sınıfında pc başında bu yazıyı yazıyorum ehehe :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Nihayet başladın demek BilgeAdam'a Ravenloft Efendi :) görüşmeyeli uzun zaman oldu... onlarla takılcaana bi ara bizimle takıl ayıp oluyo ama :D[signature][hline]Walk softly and carry a big gun.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Görüşmeyeli uzun zaman oldu diyon da ben seni tanımadım iyi mi? :D Adın neydi?[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Rave bu bilge adam dediğimiz bildiğimiz okul gibi mi yoksa para veriyosun kurs murs gibi bişi mi ? yani hani microsoft'un sınavına girip kazananları okuttuğu bi durum vardı sonrada microsoftta çalıştırıyordu bu o mu yoksa kurs mu ?[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bilgi teknolojileri akademisi.(Kurs gıbı bır sey ıste :P) www.bilgeadam.com[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bizim arkadaş var. Apo diye.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguinius Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ahuea :D yasin ben... :)[signature][hline]Walk softly and carry a big gun.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hayırlı olsun :)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 benim şubatta başlıyo :)[signature][hline]Yeniden Neverwinter Nights mı Oynamak İstiyosun? Tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bende Besiktas subesindeyim bjk subesindeki arkadaslarla tanismak isterim[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com [Bu mesaj avp tarafından 06 Ocak 2006 15:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar