BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hmmm[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ewt sazanım abi ama beni sazan olarak ilan etmiosunuz hala... küstüm yaa...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 tıklamadım hiçbirine her zaman linke tıklamadan önce alttaki url ye bakarım.[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 oha... :) Bu topiği hiç unutmucam... Kafede en fazla yarıldıklarımdan birisiydi.. en üstteki linke tıkladım tıklıycam adres barına baktığım zaman "babacum sana müthiş vs vs.." yazıyo alla ala dedim anaaa...Babacumun sayfası varmış bi bakem diye atladım atlıycam derken; "İEXPLORE BU PROGRAM GEÇERSİZ BİR İŞLEM YÜRRÜTTÜ ..." ROFL! :D YERE YATMIŞTIM SORADAN... :) Ehehe SAzAn Diiiiiliiiiim! (Drakeinkine Hatırı için bastıydım!)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 mübarek sazan olarak TiReSiAs ı seçmiş bulunuyorum... hayırlara vesile olsun! ehhe sazan master işbaşında :)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 tiklamadan once soyle alta biraz baktim,sazanliktan kurtulmus oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 hey gidi gunler emeklilik de yaklastımı ne :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ahaha bu göreve sadık kalmaya çalışacağım:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors [Bu mesaj TiReSiAs tarafından 27 Şubat 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 sayfayı açtıktan sonra hemen tıkladım ilk linke farkında olmadan (refleks olmuş galiba , normaldir benim gibi bir kefal için) ama link çalışmıyomuş.sinir oldum bende gittim ardethin verdiği linke tıkladım.evet ben bir kefalim ve hiçde pişman diyilim.bidaa olsun bidaa yapacam.hatta hemen yapacam! *!Bir daha tıklar , hıncını alır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bu kadar zaman geçmiş üstünden ben bile tıkladım link bozuktu hali ile düzeltim oldu ben çalışkan bir sazanım[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 hayır yani sazan olmayan da muhabbetin dışında kalıyo iyi mi? du ben de tıkliim neymiş görelim. *!tıklamaya gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 üwe, host was not found veriyo bu be :( kırk yılda bi topluma katılmak istemiştim, beceremedim. dışlanmış hissediyorum kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Ardeth, 26 Şubat 2003 23:25 tarihinde demiş ki:Bu link etkili *!Pis pis sırıtır* [hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Ben boşunamı link verdim!!! Adamı spamlesenize :hrr:[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 sazanlağr???pirananız geldi....YİCEM HEPÜNÜZÜ....[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Emaleth, 28 Şubat 2003 11:27 tarihinde demiş ki: üwe, host was not found veriyo bu be :( kırk yılda bi topluma katılmak istemiştim, beceremedim. dışlanmış hissediyorum kendimi... haha hoşgeldin sazanlar arasına :) :tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Emaleth, 28 Şubat 2003 11:27 tarihinde demiş ki: üwe, host was not found veriyo bu be :( kırk yılda bi topluma katılmak istemiştim, beceremedim. dışlanmış hissediyorum kendimi... ooo hiiiç üzülme sen zaten eski sazanlardansın :) hatta numaralandırmıştım senin numaran 00034 müydü neydi...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BatBoy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 lol[hline] :| İmza :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Ardethin link çalışıyor Ema ben becerdim :P daha öncede becermiştim sanırsam olsun bida yaptım Hafıza 5 saniye nede olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 auehaoeha bende tıkladım hepsine :D[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 linkteki pepelek'i paticik yaparak sazanladım.gururluyum.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bende :D ehue[hline]Chemical, 22 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: vampirlik içden gelir , sonradan olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bütün paticik camiasıonın önünde theKingpin'e "The Striked Sazan" ünvanını vermeyi layık buluyorumbuyrun kurdelayı keseli m *!şak şak şak şak şka*[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 kim upladi bu topii yaw ilk gordugumde tiklamamistim simdi tikladim bide linki degistirip felan yane :D :tebrikz bana[hline]Chemical, 22 May 2003 23:41 tarihinde demiş ki: vampirlik içden gelir , sonradan olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 kaçıncı üyeyim ben 100.ye plaket vardı :D[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 off kayıtları hotrlatmaklazım[hline]Wasn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar