BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 sazanlarım lapinlerim var ya sizi çok seviyorum hadi daha da gelin emi? buraya buraya :) hem kimler yokki... herkez burada işte arada sayfaya uğramayanlar nme bilim tatşilde olanlar bi de askerde olanlar yok ewet sende varsın nııhahahaaaişte bütün sazanların listesi ve yazdıkları[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 02 Ağustos 2002 03:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 lol[hline]Sly-One, 30 Temmuz 2002 02:14 tarihinde demiş ki: kabul ediyorum pis fenerliyim. Bu alemde üç kral var: 1.Beşiktaş 2.Pascal Nouma 3.Ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehuheee[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 muhauhauhauahauhauhahuah :) yeah man ...[hline]First judge yourself, then the others... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 saz saz saz.... sazaaaaan[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 sazaaan T 0.2[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 02 Ağustos 2002 04:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 afiyetle tıkladım ikisine de sufer herkese tavsiye ederim kaçırmayın...[hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, level 70 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 eh evet ben de yaptım. evet evet yaptım. eee sabah erken vakit öö uykusuzluk üü elektrikler kesikti çalışamadım. ya da evet evet belki de sazanım :o)[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 *!sıçrattığı sulara bi göz atar* *!yatmaya gider*[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 guzelmis ;)[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 kapsamlı basın açıklaması saat 21:30 da ön izleme için okuyun[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 02 Ağustos 2002 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehehe 1. hariç tıklamadım lol[hline]"Hayvanların temel Tuzları öylesine hazırlanıp korunmuş olabilir ki,marifetli bir adam kendi Harasında Nuh'un Gemisi'nin tamamına sahip olabilir ve kendi zevkine göre onun küllerinden Hayvanın kusursuz bir Bedenini oluşturabilir;ve Bilgili bir kişi benzeri bir yöntemle,insanın temel Tuzlarının Tozundan,hiçbir yasadışı Ölücanlandırma yapmaksızın ölü atalarından herhangi birini,gövdesi yakılıp kül edilmiş olsa bile Bedenleşmeye çağırabilir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Ben hepsine tıkladım ehuehe[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehuheee olm sazanmısınız yaa yuh bunu yiyecek bu kadar çok adam olduğunu bilmiyordum... kampanya yaptım sonuncuya tıklayanlara LAPİN beratı ve ünvanı veriyorum ;)[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 3ünede tıkladım... Aynısı Drake tede war... ßen asıl sazanlığı ona yapmıştım... aslında üstüne geldiinde link i yazmasa dahada sazanlık olur ama...ossun...[hline]Türk filmlerindeki dialoglara ßide kötü derler.... ¢ocuk- Amca ßu çocuklar ßana pi¢ dedi pi¢ ne demek amca??? ibrahim tatlıses- Sen onlara aldırma yavrum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 onu da yaptım :))))[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 değerli sazan mektubunu aldım ve sevinç içinde bir sazanı daha belirlemiş olup onun önünü açtığıma çok mutlu oldum işte sana pepelek.com sazan beratın biraz daha çalışırsan sana seve seve "Lapin" ünvanının verebilirim ve eminimki bundan sonra linklere tıklamadan önce açıp bir bakarsın ne yazıyor burda die euhuhe bundsan sonraki yaşamında başarılar kendine ii bak hatta reebok(nme o reklam alamazmıtım ) aman haaa dikkatli ol bundan sonra lol babacum ne adamsın ya ahahah[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 hepsine tıkladım =)[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler [ img ]http://www.wvc.net/~halterk/smilies/62.gif[/img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ben varya... aşmış bir adammışım bir sürü insan (45 kişi kadar) söylüyor bunu yabni ne bilim çoook seviliyormuşum :) ehuhe sazanlarım benim hepinizi çok seviyorum :D[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehehe bende tıkladım walla.harbi mükemmel olmuş... bence ana sayfaya şöle yazalım. www.pepelek.com welcome to sazan community!! yada www.pepelek.com sazan brotherhood[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 duruuun ehuhee olm yarıldım öldüm bittim yok ben bu gidişle akşamı çıkaramayacam ehuheee :) abi dün akşamdan beri yarılıyorum gülmekden ablam iki de bi de gelip soruyor ne olyor fln die yakında doktora fln götürecek beni bunlar :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 brotherhood of sazans daha iyi olurdu... Puma the Flying Kefal[hline]24-Hour Free Geyiking.Everywhere,Everytime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Flying Kefal ünvanını PUMA kardeşimize ithaf ediyorum başkası kullanırsa karışmam... good job PUMA[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Niye Bortherhood of Sazans oluyoda Sisterhood of Sazans olmuyo? ne gıcığınız var kızlara? Bence Fellowship of Sazans olsun.[hline]I wanna stand with you on a mountain, I wanna bathe with you in the sea. I wanna lay like this forever, Until the sky falls down on me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Alllahım bu ne mutluluktur yaaa...imzamada koyacam bunu :P[hline]PUMA the Flying Kefal!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar