Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kedinin sırtına bir tereyağlı ekmek bağlayıp bir gökdelenden aşağıya bırakırsak

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Ya boşuna kedi israfı tereyağı israfı....

Şimdi ben tutum bilgisayarımda www.paticik.com u açıp sonra monitöre tereyağı bağlayıp atsan monitör havada mı kalacak?[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya aman boylşe sacmalıkalra inanmayın tamamen hurafe. kedi bir kere ayagının uzerine dusmez . kıllanır sırtındaki tereyagından boyle kıprasmaya baslar.siz de onu assa atamazsınız cunku sizi tırmıklar.

boyle kolay bir sonuca nasıl varamadınız bile miyorum :)[signature][hline]

/ 0 0
=o=/
Sosyal ağlarda paylaş

Mahallenin kedi 11 ini kurup organik bir planör yapma çalışmalarına başliyim hemen :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rap_antikor, 06 Ocak 2006 03:01 tarihinde demiş ki:
bence düşer de ikiside ölür. çünü gökdelenden aşşşaa düşmesi lazım. valla kedi bile olsa ölür.benden sölemesi. ekmekte ölür.

kediyi analdımda tereyaglı ekmek nasıl ölüyo[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

lol :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

yannız eksık bısey war kucuck ekmek dılımıyle koca kedı esıt bır duzenek olusturmaz kedının asılı kalması ıcın kedının kutlesıyle tereyaglı ekmekın kutlesının bırbırne esıt olması gerekir. yqsa kutle cekım kanunu geregı kedı daha buyuk oldugu ıcın onun ustune duser bu duzenek
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaa kedi tabiki ayakları üzerine düşer.Kedi'nin havada asılı kalması çok mantıksız bence...

Düşünseneze, böyle birşey olması durumunda o zmn arabaların altına tekerlek yerine köşelere birer tane kedi, arabanın tepesine de koca bir tereyağ sürülmüş ekmek bağlarlardı.Böylelikle uçan arabalar elde etmiş olurduk :D Tabi yine olan kedilere oluyor ehehe :D

Ama mantıksız yani böyle birşey olması... ;)[signature][hline]<%
Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..."
%>
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical bu olayın tutorialını yapmıştı:D

Sonuç olarak kedi yere iniyodu...Yani;
[MYTH BUSTED :P][signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında bunu Discovry Channeldaki ''Myth Busters'' programına bıldırmek lazım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

chemical mi ne tutorialda bunu uygulamıştı, araştırırsanız bulursunuz :) http://forum.paticik.com/view.php?id=134422
gerçi ben araştırdım. burda bulunmuşu war :P[signature][hline].

[Bu mesaj SavagE tarafından 06 Ocak 2006 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 06 Ocak 2006 11:42 tarihinde demiş ki:
Kedi uçtu suçu bana atıyorsun :P

Suç atmıyorum ki.Yani kedi havada asılı deilde, Sen tereyağlı bir ekmeği havaya atarsan ve kedinin de karnı feci şekilde aç ise havada ekmeği kapmak için sıçramış olabilir.Tabi bu en fazla 1 yada 2 saniye havada kalmış olması oluyor :Pp[signature][hline]<%
%>
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bikere öyle bişiy olsa, ekmeğin 2 yanına da eşit miktarda tereyağı sürerek ekmeği uçururduk

(Yada 2 tane eşit boyuttaki kediyi sırt sırta birbirine bantlardık:D)

Sonuç olarak ekmeğin her zaman tereyağlı kısmının aşağıya gelmesi olayından(yada kedilerin 4 ayak üstüne düşmesi özelliğinden) yararlanarak uçma olayını tamamlardık:D

Kediye ve tereyağına ayrı ayrı ihtiyaç yok yani[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ShadowFury, 06 Ocak 2006 11:59 tarihinde demiş ki:
Ya bikere öyle bişiy olsa, ekmeğin 2 yanına da eşit miktarda tereyağı sürerek ekmeği uçururduk

(Yada 2 tane eşit boyuttaki kediyi sırt sırta birbirine bantlardık:D)

Sonuç olarak ekmeğin her zaman tereyağlı kısmının aşağıya gelmesi olayından(yada kedilerin 4 ayak üstüne düşmesi özelliğinden) yararlanarak uçma olayını tamamlardık:D

Kediye ve tereyağına ayrı ayrı ihtiyaç yok yani

Ahaha bak işte çok doğru bir mantık :tup:[signature][hline]<%
%>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...