Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 05 Ocak 2006 22:46 tarihinde demiş ki: said: Goarth, 05 Ocak 2006 21:04 tarihinde demiş ki: Allah askına bunda nasıl bir mantık var biri millet eğlensin diye böyle birşey yazmış millete forwardlamış gülüp geçin ne sinir yapıyorsunuz :-) niye ciddiye almiyim. espri anlayisi olmayan , espri anlayisi sadece dalga gecmekten ibaret olan insanlardan pek hoslandigimi söyleyemem.Ha evet yaptigi ezik espri icerikli yazi hosuma gitse böyle davranmazdim tabi. Ayni seyin erkek versiyonu olsa nasil bir tepki verirdiniz merak icerisindeyim .bu tip zeka seviyesi belli bir yazi sinirimi kaldirir. ha merak etmeyin burnumdan alevler falan cikmadi ya da mouse'u duvara firlatmadim klavyeyi de kafamda kirmadim . kalkmis , sacma sapan bir önyargi ile dalga gecmis ,genelleme yapmis ve kizlardan cok cekmis bir zavalli , kendi capinda eglenmis. buyrun yapın erkek versiyonu bakalım insanlar nasıl tepki verecek bende merak ediyorum ayrıca zeka seviyesi bilmem ne falan bilmiyorum orada bir dur kimse size o konuda birşey demiyor sadece sinirine ben gülüyorum ve demişsin yok şunu kırmadım bunu şöyle yapmadım ama unutma sinirlenmeninde pek çok farlı versiyonu vardır[signature][hline]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sahsi fikrim pls.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Persky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: numberten, 05 Ocak 2006 17:21 tarihinde demiş ki: kız arkadaş olarak (manita) Rus evlenmek için türk Dünya üstünde türk kızları kadar gizli saklı iş çeviren başka bir karşı cins ırkı yoktur. Her haltı yerler, ama sorduğunda süper ötesinde iyi aile kızlarıdır kendileri. Ama gidipte bi itiraf.com gibi (belki çoğu yalanda olsa en azından bir kısmı doğrudur) sitelere girdiğinde gizledikleri ve yaptıkları şeyleri daha iyi görebilirsin. Türk kızlarından başka her türlü kıza güvenirim neden mi? Çünkü türk kızları kesinlikle ve kesinlikle en azından size karşı 2 yada 3 konuda yalan atıyorlar. Ama en azından takıldığım 4 tane yabancı hatunda (hepsi birbirinden farklı millettendi) böyle bişey görmedim. Yani uzun lafın kısası yeni jenerasyon türk kızlarına asla ve asla güvenmeyin.[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere)
Persky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kızlar kendinden daha güzel olan bir hemcinsini her zaman kıskanır. Bu lafa kim alınırsa alınsın ama unutmayın ki bu bir gerçektir.[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere) [Bu mesaj Persky tarafından 06 Ocak 2006 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ^ insanina göre degisir o . sadece kizlar degil erkekler de yapar bunu. insanlik hali degil mi? e kizlar da insan olduguna göre sorun yok o zaman.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 herkese bi rus avrat pls :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM)
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kalsın :) herkes bişi istiyor ben de noktalama işareti istiyorum tartışan taraflardan biri için pls. erkeklerin temsiliyatındaki noktalama işaretleri eksikliği yüzünden, zavallı erkekler çok bi anlaşılma zorluğu çekiyor. ben bile anlamadım yani o derece, böyle uzun cümle kurabilmeme rağmen. pls.[signature][hline]beş hececiler
Persky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 06 Ocak 2006 00:23 tarihinde demiş ki: ^ insanina göre degisir o . sadece kizlar degil erkekler de yapar bunu. insanlik hali degil mi? e kizlar da insan olduguna göre sorun yok o zaman. Benden yakışıklı diye hiçbir hemcinsimle yaka paça birbirimize girmedik. Ama bir çok kızın kendinden daha güzel olan bir kız hakkında hem dedikodu hemde saçbaş birbirine girdiğini gördüm.[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere)
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 1 2 5 10.. ben sıkıldım bu kızlara laf eden topiclerden sevdiginiz sanatcıya biri laf etse hemen savunursunuz, begendiginiz muzikle biri dalga gecse hemen hazırdır laflarınız. Bizim de bizi aşağılayan(hemde bu sefer genelden biraz daha özele kaymıs) bu forwardlara tepki göstermemiz dogal sanırım[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: vaniLLe, 06 Ocak 2006 00:13 tarihinde demiş ki: sahsi fikrim pls. o zaman kusura bakma onu milletin espiri anlayaşı ve zekasına laf atmadan belirt twsun kuralları sen behde daha iyi bilirsin[signature][hline]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 öyle tipler var evet . bi kac tip yüzünden de tüm hatunlara bok atmakta olmaz ama bunu kastediyorum.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çok saçma ve gereksiz bir yazı. genel olarak türk insanına uyan tek maddesi de 6. madde, kültür farkı vs. yüzünden. [signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. [Bu mesaj Sacros tarafından 06 Ocak 2006 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Goarth, 06 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki: o zaman kusura bakma onu milletin espiri anlayaşı ve zekasına laf atmadan belirt twsun kuralları sen behde daha iyi bilirsin dediğin kural herkes için gecerli sanırım, bilmek için "pati" olmak yeterli. twlar sadece fakelerin siteden uzaklaştırılmasından sorumlu cunku. ayrıca espri anlayıysa soz konusu bu yazı da bana laf atıyor birazcık (rusluk yok napalim)[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Goarth, 06 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 06 Ocak 2006 00:13 tarihinde demiş ki: sahsi fikrim pls. o zaman kusura bakma onu milletin espiri anlayaşı ve zekasına laf atmadan belirt twsun kuralları sen behde daha iyi bilirsin o yazıda anladığım kadarıyla kadınların zekasına bilmemnesine laf atılmış, savunsunlar azıcık yani buna gülünüyorsa. şahsi fikrim (pls) ben hiç gülmedim, ha bizim için (erkekler için yani) yazılsa gülerim. ben metalle dalga geçen metinleri okuyunca da gülen bir adamım. ama adamın teki çıkıp şudur budur diye sallamaya başlarsa dellenirim. bu kaldırma meselesi. kaldıramayana da bişey diyemessin, herkes kaldıracak diye bişey yok. ben kaldırıyorum, x,y,z kaldırır, h kaldırmaz. h konuşursa da eyvallah bana. bi de, lütfen, noktalama işaretleri kullan. ciddiyim 3-4 kere okuyup anlayabiliyorum. [signature][hline]beş hececiler [Bu mesaj Griswold tarafından 06 Ocak 2006 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 küfür mü ettim anlamadim ki ? zeka seviyesi düsük espri dedim. begenmek zorunda miyim ? e hayir . daha üstü kapali bir sekilde belirtemezdim sanirim bunu . Tw'likle alakasini anlayamadim. laf sokma mücadelesinde de degilim. orada o tw ikonu olmasaydi bu sefer ne diyecektin meraklar icerisindeyim. [signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Ocak 2006 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ruslarla pek alakam olmadı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: dory, 06 Ocak 2006 00:35 tarihinde demiş ki: said: Goarth, 06 Ocak 2006 00:30 tarihinde demiş ki: o zaman kusura bakma onu milletin espiri anlayaşı ve zekasına laf atmadan belirt twsun kuralları sen behde daha iyi bilirsin dediğin kural herkes için gecerli sanırım, bilmek için "pati" olmak yeterli. twlar sadece fakelerin siteden uzaklaştırılmasından sorumlu cunku. ayrıca espri anlayıysa soz konusu bu yazı da bana laf atıyor birazcık (rusluk yok napalim) ama malasef her pati veya görevli bazen kuralları unutabiliyor sonuçta kimse kimseye hakaret edemez kişisel olarak burada bir geneleme var eğer rahatsız oluyorsan bir yazı yazmasın konu aşağa gider yok olur daha önceleri gibi... Ama burada biri gelipte benim espiri anlayaşıma benim zekama vsvs laf atarsa kusura bakma böyle uzar gider... Bu yazıyı arkadaşa helal olsun bir taş attı ortalık iyi karıştı[signature][hline]
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şaka bi yana bu davranışların sebebini ırk,din vs.de aramak saçma olur ,tamamen kişilik meselesi[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM)
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 +10 Bu topige kac tane denesem hepsi aynı zihniyetti .[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Goarth, 06 Ocak 2006 00:39 tarihinde demiş ki: bir geneleme var eğer rahatsız oluyorsan bir yazı yazmasın konu aşağa gider yok olur daha önceleri gibi... Ama burada biri gelipte benim espiri anlayaşıma benim zekama vsvs laf atarsa kusura bakma böyle uzar gider... Bu yazıyı arkadaşa helal olsun bir taş attı ortalık iyi karıştı ben rahatsız olunca susmayı değil belirtmeyi tercih ediyorum, ayrıca hakaret sadece kufurle olmuyor farkındaysanız bu yazı da hakaret içeriyor[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream?
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: arina, 05 Ocak 2006 15:35 tarihinde demiş ki: aman ya bu karşılaştırmalarda baydı artık.gidin ruslarla takılın o zaman. budur.. =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @Goarth : oha sana laf eden kim . ben yaziyi yazan kisiyi kastettim . sen mi yazdin o yaziyi ? ne aliniyorsun ki ? yazi hakkindaki görüslerimi belirttim. sana zeka seviyesi düsük diyecek halim yoktu bi de.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 atiymayin arkadaslar... Türk ün hertürlüsü 1 numaradir ama ruslar daha güzl o ayri konu :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 diğer ülke erkekleri kendi eş,sevgili yada vatandaşı bir bayanı eleştirip küçük düşürme amacı taşımaz yurdum erkekleri kendi eş,sevgili yada vatandaşı bir bayanı her fırsatta ezer,küçük görür,aşağılar ve beğenmez. buda benim erkeklerimiz hakkındaki şahsi görüşüm ve itina ile genelleme yapılmıştır.[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Genelleme yapma lütfen.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar