Persky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 >> > 1- >> > ruslar bakımlıdırlar >> > türk kızları bakımsız oldukları gibi bide su >> üstüne çıkabilmek için her >> > türlü bahaneyi anında üretmekten kaçınmazlar. >> > örn: ben rahat bir kişiliğim/grunge ım/tarzım >> bu/hergün saç yıkanmaz sonra >> > dökülür >> > >> > 2- >> > ruslar uzun boyludurlar >> > bizimkilerin kıçları yere yakın olduğu gibi >> akılları da yere yakındır. >> > örn: ortalama türk kızı boyu türkiye de 1.62 dir. >> bu oran rusya da 1.76lardadır. >> > >> > 3- >> > ruslar parasızda olsalar eğlenmeyi bilirler (rus >> fahişelerden >> > bahsetmiyorum) >> > paranız olmadan heleki bir türk kızını dışarı >> çıkarmaya çalışın... >> > örn: canım bu akşam park ta içelim gel süper >> eğlenecez.... şaaaaaakk >> > ...terk >> > >> > 4- >> > ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde >> öğrenmeye çalışırlar >> > türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar >> vardır. >> > örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! >> benden bu kadar !!! yeter >> > !!! >> > >> > 5- >> > ruslar her türlü teklife açıktırlar mantığını >> anlatabildiğiniz sürece. >> > türk kızlarının ilk cevabı her zaman hayır dır >> > örn: canım bu yaz tatile çadırla gidelimmi? -canım >> ben annemlerle >> > gidiyorum!!!! >> > >> > 6- >> > ruslar seksi zevk için yaparlar veya normal olarak >> üreme amaçlı. >> > türk kızları zorunluluktan yaparlar. kaybetmemek >> için. >> > örn: seks ten sonra gelen soru da bunu hedefler. >> canım beni seviyormusun?? >> > >> > >> > 7- >> > rus kızları sorunları olduğu zaman siz sormadıkça >> söylemezler >> > türk kızları merhaba bile demeden başlarından >> geçeni veya ne kadar >> > üzgün/yorgun/acılı olduklarını anlatmaya başlarlar >> > örn: merhaba canım... karnım çok ağrıyor bugün !!! >> bi adam takıldı >> > peşime... !!! >> > >> > 8- >> > rus kızları sırt kaşımayı bilirler çünkü >> hassastırlar. >> > türk kızları daha çok "tımar" olarak bilinen şeyi >> yaparlar >> > örn: e- canım o tırnakların ne kadar uzunmuş !!!! >> > t.k.- harttttt.....harttttt >> > >> > 9- >> > rus kızları duygusaldır ve sonuna kadar götürmeyi >> hedefler >> > türk kızlarının işine gelmediği yerde tekmeyi >> yersiniz. >> > örn: bir rus kızının dediğini aynen yazıyorum >> > r.k. - if you eat bread i eat bread, if you drink >> water i drink water >> > t.k. - if you bring bread i go, if you bring water >> i have gone already >> > >> > 10- >> > rus kızları sorgusuzca güzeldirler abi !!!... bunu >> tartışmak bile >> > gereksizdir. hatta acıyan gözlerle bizimkilere >> bakarlar... >> > türk kızları her zaman en güzeliz derler >> olmasalarda bunu kapatabilmek >> > için her daim bahaneleri vardır. >> > örn: bunun örneği yok ancak bir web adresi var...[signature][hline]Çok konuşmak insanın gözden düşmesi için en kısa ve emin yoldur.(La Bruyere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aman ya bu karşılaştırmalarda baydı artık.gidin ruslarla takılın o zaman.[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 6 ve 7 ye katılıyorum. özelliklede 7 ye :) [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 05 Ocak 2006 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sırt kaşıma meselesini anlamamkla beraber ; katılmıyorum da. baydı artık bu tip şeyler[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: arina, 05 Ocak 2006 15:35 tarihinde demiş ki: aman ya bu karşılaştırmalarda baydı artık.gidin ruslarla takılın o zaman. Düşünmüyor değilim. Türk kızlarının zekası dışında (gayet de zekiler) diğer söylenenlerin çoğuna katılıyorum.[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hoş, ama yinede yerli malı yurdun malı...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ruslarla mutluluklar diliyoruz.Aman dikkat soydaşlarından birine kaptırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 genel olarak guzelmıs ama 1.çiye katılamıycam.Cunku Türk avratları kadar bakımlı başka ulustan avrat gormedım:)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bi tek 7 ye katılıyorum :)[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ruslara hastayım :P[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 e doru abi rusları bilmiyorumda turk kızları için bole yani biraz[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kısacası dunyayı ben yaratttım benim etrafımda donuyor havasındalar erkekler bensiz yapamaz ben prensesim mantıgı. bilmiyorlarki onlarsızda ne kadar zorda olsa bir hayat var ve devam ediyor.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Finrod, 05 Ocak 2006 16:22 tarihinde demiş ki: genel olarak guzelmıs ama 1.çiye katılamıycam.Cunku Türk avratları kadar bakımlı başka ulustan avrat gormedım:) avrat 0_o *!Terliğe immune armor giyer* bunu genç patilerin anlamayacak olması ne kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 forward istemeyoooz[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz! -+-Elemanın teki bir gün demişki; Ya $imdi şöyle deathcore'cum bu konuda döt olmak varsa ben dünden döt olmaya rağzıyım, yani yanlış anlamayın haksızmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Zephyros, 05 Ocak 2006 16:27 tarihinde demiş ki: kısacası dunyayı ben yaratttım benim etrafımda donuyor havasındalar erkekler bensiz yapamaz ben prensesim mantıgı. bilmiyorlarki onlarsızda ne kadar zorda olsa bir hayat var ve devam ediyor. kesinlikle katılıyorum türk kızları kendini üstün sanıyor ama onlara muhtaç değiliz :)[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Garadia, 05 Ocak 2006 16:28 tarihinde demiş ki: said: Finrod, 05 Ocak 2006 16:22 tarihinde demiş ki: genel olarak guzelmıs ama 1.çiye katılamıycam.Cunku Türk avratları kadar bakımlı başka ulustan avrat gormedım:) avrat 0_o *!Terliğe immune armor giyer* bunu genç patilerin anlamayacak olması ne kötü :( emaleth apla dan alıntı işte o kadarda ezme yeni patileri =) [signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Zephyros [Bu mesaj Zephyros tarafından 05 Ocak 2006 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ezmekle alakası yok ki sadece hüzün o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 * Terliğe immune armor giyer * ın ne anlama geldıgını anlayabılıyorum :P Aldırmayın elıme +15 katanamı:)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 amma alındınız yahu tamam biliyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 alınmadımkı :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 niye onlar daha güzel acaba? bilen varmı?[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ülkeleri zaten soğuk bi de çirkin olsalar yandılar zaten :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 4. madde %100 doğru[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 en azından bizim kızlarımız zekiler ve her önlerine çıkan erkekle de ilişki yaşamazlar (istisnalar her millette vardır). ama bodrumda sokak lambasının altında bile hiç tanımadığınız bir rusu ayarlayabilirsiniz. ahlak çöküntüsü yok bizde. türk kızları rule.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Persky, 05 Ocak 2006 15:32 tarihinde demiş ki: ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır. örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter!!! said: arina, 05 Ocak 2006 15:35 tarihinde demiş ki: aman ya bu karşılaştırmalarda baydı artık.gidin ruslarla takılın o zaman. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 05 Ocak 2006 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar