melly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 melissa17 yi hem sıkıldıgımdan hemde birisinin baskısı yuzunden melly olarak değiştirdim :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bak ne güzel olmuş böyle :) yeni nikin hayırlı olsun canım...:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Nicotine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayırlı olsun..[signature][hline]Web Design&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire Alıntıla
Famy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gusel olmus hayırlı ossun[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Alıntıla
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayırlı olsun[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla
Silas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yeni imajın hayırlı olsun.[signature][hline]/ Özgürlüğün Ülkesi / Adaletin Temsilcisi / Teröristlerden Kurtar Bizi / Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Daha iyi olmuş neydi o öyle irc nicki gibi :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nese.. [Bu mesaj Cintonik tarafından 05 Ocak 2006 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayirli olsun daha guzel bole =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Alıntıla
huntercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bencede bu daha güzel, hayırlı olsn.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla
Platon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 BoyLe daha ne o öLe 17 =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Alıntıla
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ei olmuş böle de [Bu mesaj FromTheHell tarafından 06 Ocak 2006 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı ola[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Alıntıla
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hoşgeldn tkrardan o zmn :)=[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod [Bu mesaj Nostredamus tarafından 06 Ocak 2006 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gülerek kullan nickini:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.