melly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 melissa17 yi hem sıkıldıgımdan hemde birisinin baskısı yuzunden melly olarak değiştirdim :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bak ne güzel olmuş böyle :) yeni nikin hayırlı olsun canım...:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicotine Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayırlı olsun..[signature][hline]Web Design&Alan Adi Kayit | Forumlarimiz.. | Radio Fire Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gusel olmus hayırlı ossun[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayırlı olsun[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silas Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Yeni imajın hayırlı olsun.[signature][hline]/ Özgürlüğün Ülkesi / Adaletin Temsilcisi / Teröristlerden Kurtar Bizi / Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Daha iyi olmuş neydi o öyle irc nicki gibi :)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nese.. [Bu mesaj Cintonik tarafından 05 Ocak 2006 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayirli olsun daha guzel bole =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bencede bu daha güzel, hayırlı olsn.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 BoyLe daha ne o öLe 17 =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ei olmuş böle de [Bu mesaj FromTheHell tarafından 06 Ocak 2006 02:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı ola[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hoşgeldn tkrardan o zmn :)=[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod [Bu mesaj Nostredamus tarafından 06 Ocak 2006 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gülerek kullan nickini:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hyrlı ossun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.