Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biz evleniyoruz!! =]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveeeeeeet, açıklamaya gerek var mı bilemiyorum...
Şubatta Nefr ile evleniyoruz....
Tüm çiftlerin bizim kadar sevmesini ve mutlu olmasını dilerim...[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
hadi hayırlısı;)mutluluklar dilerim[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human

[Bu mesaj Ji_Ber tarafından 04 Ocak 2006 10:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mutuluklar dileriz =) çağırsınız bizi artık düğüne:)[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
Evet var böyle birşey, yok değil. Bana şubata kadar dayanabilirse PeriTh, evleneceğiz.

Denedik sevdi WoWu o da, sorun kalmadı yani. Zaten evlenmek için onun WoW boxının da gelmesini beklioyrduk senditten, o da geldi rahatladık.

Sonra da beraber WoW oynayarak geçirmeyi planlıyoruz balayımızı. Herhalde IFun gürültüsünden kaçıp Auberdine gibi bir sahil kasabasında başbaşa kafa dinleyeceğiz.[signature][hline]
Nefir of BL

Mesaj tarihi:
Emma ve Semih ikinizide Tebrik ederim!!!

Nedimen olcam kızım döverim hihi!

Ayakkabının altına da yaz ismimi ki bizim de Wendigo ile yolumuz açılsın!!!

Yirim =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse of Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun efendim...

Pek sevindik ailecek :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
Hakkaten yahu, Pati Düğünü yapsanıza...

*Çok Yüzsüzdür*[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Mesaj tarihi:
sevindirik olduk biz
:tebrikz:

bir yastıkta kocayın pls

hiç bi topiğiniz kitlenmesin,
hiç bi bölümden ban yemeyin,
allah fake'lerden esirgesin..

mutluluklar![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından;
yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça
Mesaj tarihi:
Ee anlatın bari, teklif nerede, ne zaman geldi? Nasıl bir ortamdı, cevap nasıl geldi? Süründürdün mü Nefr'i Perith? Yoksa pat diye evet mi dedin?

*Meraklıdır da aynı zamanda*[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
Mesaj tarihi:
Şimdi öncelikle bir teklif söz konusu değil, daha çok "hadi evlenelim" olduk

*shame on Nefr* =P

Nefr patiyi bırakmaz merak etmeyin ama o günlerde daha az uğrama olasılığı var tabe....[signature][hline]"la fée aimée"
Mesaj tarihi:
nerf nefrs :o
Tebrik ederim çok : )
ben nefr in küçüklüğünü bilirim, hala benim gözümde master swordsman o olympostaki. hey gidi hey :p
balayınızın da bol wow lu olması dileğiyle ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
  • Yeni Oluştur...