PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Eveeeeeeet, açıklamaya gerek var mı bilemiyorum... Şubatta Nefr ile evleniyoruz.... Tüm çiftlerin bizim kadar sevmesini ve mutlu olmasını dilerim...[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hadi hayırlısı;)mutluluklar dilerim[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 04 Ocak 2006 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Oy oy hadi hayırlısı =] Teprik ederiz.[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlısı. düğüne bütün pati halkı davetli heralde :D[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mutuluklar dileriz =) çağırsınız bizi artık düğüne:)[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 super! tebrikler :)[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Evet var böyle birşey, yok değil. Bana şubata kadar dayanabilirse PeriTh, evleneceğiz. Denedik sevdi WoWu o da, sorun kalmadı yani. Zaten evlenmek için onun WoW boxının da gelmesini beklioyrduk senditten, o da geldi rahatladık. Sonra da beraber WoW oynayarak geçirmeyi planlıyoruz balayımızı. Herhalde IFun gürültüsünden kaçıp Auberdine gibi bir sahil kasabasında başbaşa kafa dinleyeceğiz.[signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 [spo1=pastasz olmaz ][/spo] [spo2=buda yannda ][/spo][signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Emma ve Semih ikinizide Tebrik ederim!!! Nedimen olcam kızım döverim hihi! Ayakkabının altına da yaz ismimi ki bizim de Wendigo ile yolumuz açılsın!!! Yirim =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse of Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ömür boyu mutluluklar dilerim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yime, benim o ben yiicem. Resmen eşim olacak şunun şurasında 1 ay sonra, yok öyle yeme falan.[signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hayırlı olsun efendim... Pek sevindik ailecek :)[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 =][signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hayırlı olsun sevindim, düğün davetiyesi beklerim :P[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hakkaten yahu, Pati Düğünü yapsanıza... *Çok Yüzsüzdür*[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tebrikler =) umarım ömür boyu mutlu bi birliktelik geçirirsiniz :)[signature][hline]Apeiron mmm_dobar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sevindirik olduk biz :tebrikz: bir yastıkta kocayın pls hiç bi topiğiniz kitlenmesin, hiç bi bölümden ban yemeyin, allah fake'lerden esirgesin.. mutluluklar![signature][hline]BabacumMostors, 30 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: Rapperzâde Ceza Efendi'den geliyor diss mâkâmından; yoğurt koydum dolaba, oy sagopam, o telekler boğazına kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hayırlı olsun,mutluluklar dilerim :)[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ee anlatın bari, teklif nerede, ne zaman geldi? Nasıl bir ortamdı, cevap nasıl geldi? Süründürdün mü Nefr'i Perith? Yoksa pat diye evet mi dedin? *Meraklıdır da aynı zamanda*[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şimdi nefr bey de patiyi bırakmasın =][signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bi müddet bırakması muhtemel, malum balayı.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bir yastıkta kocayınız efenim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Şimdi öncelikle bir teklif söz konusu değil, daha çok "hadi evlenelim" olduk *shame on Nefr* =P Nefr patiyi bırakmaz merak etmeyin ama o günlerde daha az uğrama olasılığı var tabe....[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Teklif etmedim etçem daha. Herşeyin zamanı var =P[signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 nerf nefrs :o Tebrik ederim çok : ) ben nefr in küçüklüğünü bilirim, hala benim gözümde master swordsman o olympostaki. hey gidi hey :p balayınızın da bol wow lu olması dileğiyle ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar