Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 oldum yuppi!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheh bak aklıma ne geldi..avrupa yakasında ata ve kardesi biz 18 i gectik istedigimizi yapmak istiyoruz deyince anne baba da madem oyle kendi paranızı da kendiniz kazanın demişti..
dikkat et ona göre :D bara gidecek para bulamayabilirsin :-P[signature][hline]impossible is ME!
Mesaj tarihi:
Ben 18 olduktan sonra biraz tırsmıştım. Sonuçta artık yaptığın herşey başına kalıcak artık, kendinden sorumlu olan sadece sensin bundan sonra.

Bara girmek desen zaten giriyorduk, gittiğimiz yerlerde kımlık sorulmuyordu genellikle. Bi ehliyet avantajı var.

Yani 18 olunca fazla birşey olmuyor herkesin dediği gibi. mal mal bakıyorsun yine :-)[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Mesaj tarihi:
Pek bişi değişmiyo.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Mesaj tarihi:
Herkes söylemiş zaten, 18 olunca hiçbir şey değişmiyor valla. Yanınızdaki 18- arkadaşlar yüzünden bardan bile atılabiliyorsunuz.[signature][hline]Tomoe
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
18'ın özelliği nedir bırak 18 i dünya seninle bir yıl geçirmiş o daha önemli bir ehliyyetten ha 17 18 ne kadar fazla olursa o kadar iyi odaklanma 18 e...18ini yani reşitliğini kutlar nice mutlu yıllar dilerim..
Mesaj tarihi:
18 olmak için can atıyolar inanmıyom.Ben tam terisini istiyom çünkü insan büyüdükçe dertleride doğru orantılı olarak artıyo.Askerlik,sorumluluk,iş vs vs bunlar sadece bi kısmı...Ama bunları dert olarak görmemek en doğrusu:)
Mesaj tarihi:
ehliyet alabilmekten başka bir işe yaramıyor bir de şu kampanyalara kendi isminle katılabiliyosun o da çok hoş bişey.

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 23:48 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
daha benim 18 olmama 8 ay war ama guzel bise herhalde resit olmak kendini daha özgür hisseder insan[signature]

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 15:39 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...