oper Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 eheh bak aklıma ne geldi..avrupa yakasında ata ve kardesi biz 18 i gectik istedigimizi yapmak istiyoruz deyince anne baba da madem oyle kendi paranızı da kendiniz kazanın demişti.. dikkat et ona göre :D bara gidecek para bulamayabilirsin :-P[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben 18 olduktan sonra biraz tırsmıştım. Sonuçta artık yaptığın herşey başına kalıcak artık, kendinden sorumlu olan sadece sensin bundan sonra. Bara girmek desen zaten giriyorduk, gittiğimiz yerlerde kımlık sorulmuyordu genellikle. Bi ehliyet avantajı var. Yani 18 olunca fazla birşey olmuyor herkesin dediği gibi. mal mal bakıyorsun yine :-)[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Pek bişi değişmiyo.[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Olsun ehliyet için bile sevinilir ;) 88'liler 18 oluyo şimdi dimi? Vay be, 88'de ilkokul 3.sınıftaydım =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 nice yıllara[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Herkes söylemiş zaten, 18 olunca hiçbir şey değişmiyor valla. Yanınızdaki 18- arkadaşlar yüzünden bardan bile atılabiliyorsunuz.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben de girdim 24'ünde 18'e oley. de bi değişiklik yok şimdilik eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 18'ın özelliği nedir bırak 18 i dünya seninle bir yıl geçirmiş o daha önemli bir ehliyyetten ha 17 18 ne kadar fazla olursa o kadar iyi odaklanma 18 e...18ini yani reşitliğini kutlar nice mutlu yıllar dilerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben 18 e girdiğime pişman oldum, keşke hep 17 kalsam... harbi diyorum, 18 diyince insanlar bir şey zannediyor sizi... 17 olunca çocuk diolar bi rahatlık ouyor insanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 benimde 16 gunun kaldı 18ime..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 benm 7 şubatttt..ahanda biri açsın benm için 7 subattaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kesinlikle birşey değişmiyor.Tabi birde şu var ki görünümüm hala 18 altı...Bence daha kötüsü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 mutlusun gururlusun yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaşlandımmı :panikler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ulen migros tan alkol sigara alamazdim bi o ise yaradi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 oha 21 oluyorum lan ben, daha yeni 18 olmustum halbuki. vay anasini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 18 olmak için can atıyolar inanmıyom.Ben tam terisini istiyom çünkü insan büyüdükçe dertleride doğru orantılı olarak artıyo.Askerlik,sorumluluk,iş vs vs bunlar sadece bi kısmı...Ama bunları dert olarak görmemek en doğrusu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben debugun 18e girdim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 mutlu yillar unac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 karaköyemi gittin galatasarayamı ??!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehliyet alabilmekten başka bir işe yaramıyor bir de şu kampanyalara kendi isminle katılabiliyosun o da çok hoş bişey. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 23:48 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 daha benim 18 olmama 8 ay war ama guzel bise herhalde resit olmak kendini daha özgür hisseder insan[signature] [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 15:39 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ben 18'ime girdiğimde resmen göt olmu$tum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Skid Row - 18 & Life parçasını itaf ediyorum sana ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 18 den önce bara giremediysen 18 den sonrada her girişte kimlik göstermek yanında kız varsa sorun yaratabilir, sen bi süre daha girme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar