Omur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 SIRA SIRA CEWAPLARSANIZ SEVİNİRİM Sphere 55i 1-Summ creator. yaptığımda creatorlar doğduğu an kayboluyorlar ne yapmam gerek? 2-Nbldaki gibi cesetlerin parçalanmamasını istiyorum nasıl yapıcam? 3-Pickaxe veya başka itemler için damage nasıl yapılır? 4-Home home home komutu kaldırabilir mi? 5-Polymorph olmuo 6-Npclerin satacağı şeyleri ayarlıyorum ama yeni satacaklarını satmıyorlar npcleri nası refreshlerim? 7-Fisher ler balık avlıyınca avladıkları balıklar yere atıyorlar düzeltebilirmiyim çantasına gitsi balıkcıklar :P 8-Kendim satıcı vendor yapmak istiyorum scriptle nası yaparım? 9-Arkım serverıma nası gircek ipimi veriom login.cfgye yazıo Loginserver=*******,2593 client 2.0.3 le bağlanıo ama giremio? makinem ağ 'a bağlı acep ondan mı?? 10-Atın üzerindeyken kazı, lumberjack, hide, yapılmamasını istiom nası yapcam (like nbl) 11-Yazılarda sorun var örn; Titan= %!%an çıkıo Cutlass= Cutl?$$ 12-Kufurleri nası kaldırcam (obscene) 13-Monsterleri kesince corpse yok oluo örn; Liche sphereevents.scp başındaki [...e_undead] kısmını kaldırınca script bozulluo 14-Sphereregionda bazıoreların çıkması için başındaki // leri kaldırdım değerleri artıtdım ama scriptde sorun çıktı meseala mr_rusty filan sorun vat dio spheri yüklerken 15-Fiyatları tam olarak belirlemio mesala atın altına VALUE=1750 yapıom adam 2150 ye satıo 16-Animal trainerin i_shrink satmasını istiom shrink scriptim var adi i_shrink SELL=i_shrink,{1 3} yapıom satmıo shrink 17-Paticik/Scripts. den indirdiğim dialoglar çalışmıo mesala iron_ingo için c:spherescripts attım yukluoda ama iron tıklayınca eski şey açılıo bunların bulunduğu script nerede?? 18-Ben bir dragon scripti yapmak istiorum dragon at işlevi görcek atın bodysini dragon yapçam ama nasıl olurmmm? 19-şöle bir script nereden bulabilirim? Lord Omur Lady Matildayı öldürdü.. gibi BU KADAR ŞİMDİDEN ALLAH KOLAYLIK VERSİN SAOLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 1. magery skillini düşür 2. charsa git orda c_man i bul resources kısmında bodyleri kaldır 3. anlamadım bunu eğer silahların dmgi diyorsan itemı bul ordan damage ini değiştir 4. hex edit en kolay yolu 5. polymorph scripti ekle 6. restock 7. on=@itemdropon_ground kullanarak script yaz olur 8. anlamadım bunuda eğer npc ekliyceksen .add yada .addnpc 9. ağdaysa router ayarları yapman gerekli 10. skillclass 0 altında on=@skillstart ekle neyin nası çalışcağını belirt 11. 12. ikiside aynı spheretablesdan sansurlu kelimelrin hepsi kaldır o isimler düzelir clienttanda kapat sansürü 13. e_undead in içini boşalt sadece [events e_undead] kalsın 14. ore.scp ye git orda comment regionsource yazıyor mr_rustyde fln onları regionsource olarak düzelt 15. value ve price in kendisinden o deneme yanılma ile ayarla 17. on=@dclick ile ekle src.dialog bla bla şeklinde 18. verdata edit 19. bu yukarıdaki topiclerin birisinde yazıyor cevabı sanrım zaten bi bakiver yazmiyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bence sana versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 cevapları almışsın.. horse gibi dragona binen playerlar görmek istiyorsan . http://www.dbsource.net/ adreside mul dosyası olacak.[hline]http://www.uohileleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 [EVENTS E_ANNOUNCE_DEATH] ON=@DEATH if = 10000 SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE was killed by in RETURN 0 endif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 çok saolun tüm sorunlarımı halletim yannız 4. home home home komutu içib bir script yapabilirmiyim mesela adamlar bunu yazarken Bu komut kullanamaz gibi... ***: Damage dediğim pickaxe like nbl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 forumlarda "home home home" diye arat. sanırım bu başlık altında aradığın cevabı bulabilirsin.tabii yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 like nebula? heralde anlamış olsam anlatırdım açki yardım edeyimj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Yani nebuladaki gibi bir pickaxe veya shovelın maden kazarken bir süre sonra kırılması.Arada bir damage alıp. Onu anlatmaya çalışmış üşengeç ömürüm benim :)[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu kadar soru var evde bi kağıtta daha 20 soru daha varda yazmıyım :)) üşeniom teker teker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Lütfen bu tür anlamsızca konu başlıkları yazmayın.Konu başlığını 19 Soru olarak değiştiriyorum....[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 şu home home home, komutu spherespeak.scp de budum kaldır dım ama yine çalışıyor.. Pickaxe damage filan sölyliyecekmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 home home home hex editor ile duzeltirsin o dmg almasını ise skillclass0 altına eklediğin on=@skillstart altında yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: Aborjin, 24 Şubat 2003 16:38 tarihinde demiş ki: [EVENTS E_ANNOUNCE_DEATH] ON=@DEATH if = 10000 SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE was killed by in RETURN 0 endif Lord'luk ve Lady'lik 10.000 fame ile gelen $eyler degildir. Lord veya Lady olabilmek icin: 9800 fame gerekmektedir :)[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 saolun arkadaşlar ben spheretables.scp den obscene leri sildim ama tit yazınca #!# çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Omur, 25 Şubat 2003 15:33 tarihinde demiş ki: saolun arkadaşlar ben spheretables.scp den obscene leri sildim ama tit yazınca #!# çıkıyor... client'in options'una gir alt + o, sag taraf en alttaki $eye tikla, Filter Obscenety kisminin tick'ini kaldir duzelir.[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Omur, 25 Şubat 2003 15:33 tarihinde demiş ki: saolun arkadaşlar ben spheretables.scp den obscene leri sildim ama tit yazınca #!# çıkıyor... client'in options'una gir alt + o, sag taraf en alttaki $eye tikla, Filter Obscenety kisminin tick'ini kaldir duzelir.[hline]evolve or die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar