omam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Arkadaslar Kelem le artik oynamiorum vede artik DAOC bana eski sevimliliğini vermiyor bir suru arkadas edindim yerli yabanci benle konusan birlikte olan herkese sevgiler saygilar sunuyorum Bu arada acc u satiyorum acc da lvl 50 warden rr9 33 enchanter ve bikac 2o likler var prydwen dada lvl 38 skaldim var artik herkese güle güle SWG ye basladim herkese öneririm bole atmosfer savas gormedim hicbi yerde hadi herkes kendine iyi baksin ha bu arada swg de Daeween benim ulasmak isteyenler /tell atsin. [Bu mesaj omam tarafından 30 August 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Gel kuzum gel daha lokda ne avlar yapıcaz :D[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Esc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 us/eu? sırf daoc? daoc+si ?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 3 aydir b.ktan bisey istiyorum, accu satiyorsun hala verecegin yok, allah razi olsun spammerim. Sana basarilar swg'de.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 cok uzuldum ya sevgili abimizi kaybediyoruz :( neyse gorusuruz isallah abi baska bir oyunda[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ilgileniyorum zaten uzun zamandır ariom nkedera satiosun ve us mi[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 EU Excal/Hib, SI de var.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 eh be Kelem!!!! (Iced) ps: Baggio mesaj at icqdan bi zahmet patLatmiyim gafana)[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bana us lazımdı neyse, sağlıcakla kal umarım swg senin için hayırlı olur...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 naapcan 2. US account u ?[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bi arkada$imiz daha ba$lamak istiyo ama avaturk'te stok olmadigindan ona account ariyoruz kalima :)[hline]Laraok DeadsoulNecromancer of Kay/Hun Abalith DeadsoulFriar of Kay/Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar