semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 al Cypher daki lvl 60 wariror areste lvl 60 wariror la takas olur...[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: _stratavorious_, 31 Aralık 2005 02:45 tarihinde demiş ki: ARESDE OYUN PARASI İLE ALINIK: priest chitin+8/15 gaunlet priest chitin+8/15 boot priest chitin+8/15 pauldron priest chitin+8/15 pad priest chitin goblin pauldron priest chitin goblin pad [signature][hline]nick:stratavorious(shadow knight) nation:dönme :) clan:owned_by level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marinda Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 YTL karsılında xigenonda goldbar weya item alınır İstanbul içi olması gerqmektdir.bana ulasmak isteyen [email protected][signature][hline]name:2x rido-Marinda np:36k-11k öldü:P Server:beramus and xigenon B>goldbar dewri bitti olsun para YTL karsılıgında alınır xigenonda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Shard 8 [1.5 yıldır kullanıyorum] Rol [6ay] Glass belt [4ay] Fire belt [4ay] Oyunu bırakıyorum ve legit itemlerimi satıyorum yani üzerimde kullandığım ilgilenenler pm atabilir fiyatlar 80ytl den başlıyo...[signature][hline]Server:Ares Nick:Bugs_Bunny Lvl:65 e gidiyorum yeter artık [zamınında cz ye çıkamayan 55 olunca boss kesiceğim diyen adam bile 64-65 olmuş biz hala 62].. NP:120.xxx[kasmıcam artık 65 olana kadar] Clan:Sacred[Girdiğim clan dan çıkmam dağılana kadar] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Olympia'da Shard +3 satılık veya değiştirmek istiyorum, oyun parası olarak 80M, eğer değiştirilmek istenirse, dual mirage +6 ve 20M istiyorum.[signature][hline]Server : Ares Nick: LordOfTheShadows Class : Arch Mage * (Paper) LvL : 6x Clan : Nosferatu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Areste Ytl ile alınık 2 tane mage earing +0 İlgilenenler burdan pm atsın!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersenuzun067 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 beramusta satılık lvl 61 warıor ve lvl 61 asasın. lvl 61 asasin...lancelot..135 k np..ıtemsız lvl 61 warior..castle_of_barbarian..np yok :D..ıtemsız ayrıca beramus ve cyper server ında satılık gb.. 1 gb=4,5 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır. msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aresde lvl 60 %30 orc rogue satılıktır. itemsizdir. masteri yapılmıstır. 8k np vardır.[signature][hline]Bana bir Iron Belt verenin, kırg yıl kölesi olurum. Server Ares Name Freisan Lvl 62 %15 rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seeking Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşlar ares te ytl karşılığı coin almak istiyorum.satan varsa [email protected] msn de konuşalım.(1.5 milyar civarı almayı düşünüyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Areste Ytl karşılığı Gb alınacaktır Fiyat olarak:5 ytl diyoruz Yuklu miktarda alınacaktır. Msn adresimi yazıyorum lutfen ilgilenen ark eklesin MSN:[email protected][signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Cypherda +7 - +8 RAPTOR Ytl Cinsinden Arıyorum Ilgilenen olursa özelden ulaşsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 al Cypher daki lvl 60 wariror areste lvl 60 wariror la takas olur...[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır Cypher daki lvl 60 wariror areste lvl 60 wariror la takas olur... [Bu mesaj semihgunes tarafından 05 Ocak 2006 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruge_ruge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aresde satılık kasar hold ruge 64 lvl elmorad nps 32k ful itemli itemler ful shell +8 max +6 min dual rol priestpendalt +1 silverering ruge erring elf berlt iron bow +8/80 2000 knight ches bankada itemler vs vs $ cinsinden satılıktır irtibat [email protected] yada burdan pm istanbul içi tercihtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ares de YTL ile +8 Raptor alıncaktır.... Pm den yazarsanız sevinirim... :)[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 olympia da YTL ile alınık artı 6 veya 7 raptor veya giga two hand. artı 6/10 warrior chitin set lupus lycaon lobo pendant pm atabilirsiniz lütfen ciddi olanlar ve ucuk fiyat istemeyenler[signature][hline]Kenjuro olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır Cypher daki lvl 60 wariror areste lvl 60 wariror la takas olur... [signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cerberus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Beramusta lvl 61 Blade Master Cypherda 60+ KARUS Warrior İle Takas Edilir..Ciddi Olarak Düsünenler; [email protected] Eklein Görüselim.. [Char Takası İtemsız de Yapılabilir..)[signature][hline]Schweps.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aresde alınık !!!!!!!!!!!!! glass belt bronze belt belt of life ruby rıng dual pmden ulsabılırsınız dv +7 shard +7 - +8[signature][hline]server:Ares Level 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaladze Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ares lvl 60 %20 rogue orc masteri yapılmıs 80YTL , rogue orc lvl 55 %50 30 YTL. Lvl 55 %50 Orc mage itemli (paper +8 set hp takılar +8 wizard) 50YTL veya 9gb satılık. [Bu mesaj Kaladze tarafından 05 Ocak 2006 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LAuNCHeR_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Areste 61 lvl %20 battle priest satılıktır El Morad full +7 set hp vs str. flamberge +7 para yok 60 areste 60 lvl karus assa. veya war. la takas edilir ilgilenenlere mail im [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LAuNCHeR_tr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Kaladze, 05 Ocak 2006 14:24 tarihinde demiş ki: Ares lvl 60 %20 rogue orc masteri yapılmıs 80YTL , rogue orc lvl 55 %50 30 YTL. Lvl 55 %50 Orc mage itemli (paper +8 set hp takılar +8 wizard) 50YTL veya 9gb satılık. [Bu mesaj Kaladze tarafından 05 Ocak 2006 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] 60 lvl rogue yi 61 bp ile değişirmisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Beramusda 2xshard+8 , roq chıtın set +7/12 , full +9 jewelery aranıor bunların hepsi ytl ile ödenecektir ulasmak ısteyenler icin ; msn: [email protected] [Bu mesaj Crydan tarafından 05 Ocak 2006 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Crydan, 05 Ocak 2006 14:51 tarihinde demiş ki: Beramusda 2xshard+8 , roq chıtın set +7/12 , full +9 jewelery aranıor bunların hepsi ytl ile ödenecektir ulasmak ısteyenler icin ; msn: [email protected] ( İstanbul veya ankara olması şarttır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 57 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar