Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ARESte alınık BONE STAFF +8. pmden ulaşın. mithryl fln istemiyorum. illa BONE olacak[signature][hline]Metakuso/Ares/62/Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ares serverında; Mirage sword +8/80 & Hell breaker +7 ve priest dagger cap +6/25 (BP için) aranmaktadır. Buradan yada oyundan bana ulaşabilirsiniz.[signature][hline]Server: Ares LvL: 67 (Shadow Knight) Clan: GODz Race: Karus [Bu mesaj AresMajere tarafından 02 Ocak 2006 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AstelyA Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Server (Ares) 61 Level Human Bayan Rogue Nick: AsteLyA 21k Np'si var. Itemler: +7/12 Rogue Chitin Pauldron +7/12 Rogue Chitin Helmet +7/12 Rogue Chitin Gauntlet +7/12 Rogue Chitin Boots +6/10 Rogue Chitin Shell Pauldron +6/10 Rogue Chitin Shell Pads +7/70 Iron Bow Dual +1 Kekuri Ring Black Dragon Neckl +7 Dex Dual Earring +7 Dex Belt Premium yeni bitti isteyene Name Change icin 1500kc mevcuttur. Bir fiyat belirtmiyorum en iyi teklifi yapana satilcaktir. $ehir istanbul.[signature][hline]Nedir, Ne deildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: ItemList, 02 Ocak 2006 09:42 tarihinde demiş ki: YTL' ye Ares'de WArrior Pendant Iron Necklaces Iron Belt Glass Belt Elf Belt Elemental Pendant Secret Silver Earing Ring Of Life (ROL) Ring Of Courge (ROC) Ring Of Magic (ROM) Warrior Earing Rogue Earing Chitin Shield +7 Yukarıda Saydıgım itemler Ares'te sadece ve sadece ytl ye satılıktır.. [signature][hline]Ares'te sadece ve sadece ytl ye satılık Uniq Takılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCPC Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Areste charim YTL ile satiliktir olgun tekliflerle gelin plz bana burdan ulasabilirsiniz Özellikler imzamda yazio az cok ..[signature][hline] ::gel_pc_pc:: Ares Lvl 65 Elemental lord Clan GODz NP 315k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 beramuta ytl ile +8 miraj sword arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır...[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Bjork, 02 Ocak 2006 18:13 tarihinde demiş ki: RoM 18 Gb / +7 Raptorla takas yapılır... :( Satıldı........[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaBoTJ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 arkadaşlar beramusta +8 graham satıorum oyundaki nickim muratcan beklerim haa 2 dene +7 sharda vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ARES TE YTL OLARAK WARRIOR ITEMLERI ALINACAKTIR. RAPTOR+7 SHELL+6 CHITIN +6/+7 GIBI .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batidogu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 DİEZDE WARİOR İÇİN +6 CHİTİN SHELL PAULDRON +2 CHİTİN SHELL PADS SATILIKTIR OYUN PARASINA YADA +7 RAPTOR VEYA CHİTİN SHELL HELMET İLE TAKAS OLUR [Bu mesaj batidogu tarafından 03 Ocak 2006 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır. msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: _stratavorious_, 31 Aralık 2005 02:45 tarihinde demiş ki: ARESDE OYUN PARASI İLE ALINIK: priest chitin+8/15 gaunlet priest chitin+8/15 boot priest chitin+8/15 pauldron priest chitin+8/15 pad priest chitin goblin pauldron priest chitin goblin pad [signature][hline]nick:stratavorious(shadow knight) nation:dönme :) clan:owned_by level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_xaar_tr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: _xaar_tr, 02 Ocak 2006 15:25 tarihinde demiş ki: Cypher da 60 level warrior human satılıktır.Ares te orc warriorla weya priestle takas edebilirim. İtemler Chitin helmet +7/12 str Chitin pauldron +6/10 str Chitin gauntles +7/12 str Chitin pad +7/12 str Chitin boots +7/12 str Silah:+7 raptor Takılar Yuzukler +8 Belt +9 Kolye +8 Kupeler +7 kasada 250m para war bikaç tanede chitin Alacak kişinin istanbuldan olması şarttir.. not:itemler düpe değildir itemler yaklaşık 3,5 bende 3 dupe taraması oldu hiçbirine bişi olmadı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 +6/10 veya +7/12 warrior chitin set 2 adet lupus pendant 1 tane lobo ve lycaon pendant +6 / +7 glave / raptor / giga 2 hand alınıktır lütfen ciddi olan ve ucuk fiyatlarla satmayacak kişiler burdan ulaşabilir.[signature][hline]Ölüm aklına geldiğinde beni hatırla azrail ile kankayım xD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 BUYİNG +8 raptor Shell set +7/str toto +8 ARES DE YTL İLE ALINACAKTIR İLGİLENEN ARKADAŞLAR BURADAN VEYA MSN YE YAZABİLİR ... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eragorn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ARES'te 61 LVL master rouge. Oyun parasına satılıktır.[signature][hline]Server : Ares gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathANGEL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 beramus ta chitin bow +7 ve 50 gb değerinde item ares te itemle takas edilir ilgilenenler ares 1 de pm atabilirler ......[signature][hline]NICK :: DeathANGEL CLAN :: LeaDeR ( asist ) SERVER :: Ares LVL :: 62 (% 75) NP :: 82xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Areste Coin ile Satılık 2x kekury ring Rogue FP +8/15 dex helmet acilen pm me from here ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batidogu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 DİEZDE WARİOR İÇİN +6 CHİTİN SHELL PAULDRON +2 CHİTİN SHELL PADS +10 STR RED PEARL RİNG ABYSS BLESSİNG +10 STR BELT +6 TOTAMİC SATILIKTIR OYUN PARASINA YADA +7 RAPTOR VEYA CHİTİN SHELL HELMET İLE TAKAS OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ARES DE YTL İLE COİNS SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİRLER CİDDİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN GELSİNLER YÜKLÜ MİKTARDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KAFEDE Kİ TÜM ARKADAŞLAR ALACĞINDAN ÇOK ALACAZ cevap bekliyorum MSN [email protected][signature][hline]I:)....(:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ARES DE YTL İLE COİNS SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİRLER CİDDİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN GELSİNLER YÜKLÜ MİKTARDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KAFEDE Kİ TÜM ARKADAŞLAR ALACĞINDAN ÇOK ALACAZ cevap bekliyorum MSN [email protected][signature][hline]I:)....(:I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoHaA Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ares Serverında , LVL 61 %27 rogue human Nick : systemrogue YTL ile satılık.Acil para ihtiyacından dolayı Fiyat = 150 YTL Charın hiç bir problemi yok merak etmeyin. Charın ücreti banka hesabıma yattıgında mail adresinin şifresi ve Dogum tarihi,Gizli soru gibi bilgileri alıcıya vericem. Eğer bir güvensizlik durumu varsa beni bilen biliyor zaten. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yaklaşık 6 aydır karakterimin üstünde bulunan ELF BELT i satiyorum.. Coins olarak satıcam server diez[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır. msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar