Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şahan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya birde aklıma gelmişken o aşk böceğinde her haf ta çıkan bir kro tiplemesi varya ona bitiyorum özelliklede seçen kişiye yavşadığında beni seç beni seç diyip adamı hmm hmm diye okşuyuya :D[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
Senin alnını karışlarım, zaten günlük konuşmalarıma bile girdi benim durduk yere arkadaşlarıma "dedin mi demedin mi ? , dedin mi demedin mi ? " , " senin alnını karışlarım " diyorum.. :)
Bu arada tv capture olarak değilde , normal görüntü dosyalarını bulmamız mümkün değil , değil mi ?[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one
Where's my guardian angel
need one, wish I had one
Mesaj tarihi:
ya bi arkadaşım var bana dedimmi demedimmi diye flood yapıodu bende anlamıodum ama ayıp olmaın die ehe mehe diye gülüyodum demek ondanmış bu serzenişler...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Mesaj tarihi:
said:
jacabo, 27 Kasım 2005 21:53 tarihinde demiş ki:
yes i always speak english

auheauhehua eet ona bende yarıldım hele beni seç beni seç diyo ya ona çok güldüm

bide sihirli bi değnek olsa naapardın iki göğüsünüzün arasına dokunurdum[signature][hline][b]bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Başladı mı ?
Başlamadıysa kaçta başlayacak ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Daniel, 30 Aralık 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
arkadaslar tüm videolarını www.capturetv.com adresinden çekebilirsiniz.

http://help.internet-optimizer.com/?js=1&e=ERRDNS&u=http%3A//www.capturetv.com/&cls=wsi24&rid=c01

kardeşim bu lınke yonlendırıo bende mı sorun yoksa lınktemı?
  • Yeni Oluştur...