arar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kedim var benim. besliyorum onu. yaklaşık 1.5 aylık. ama yemekte çeşitlik sağlıyamıyorum sanırım. ciğer haşlayıp mamayla karıştırıp veriyorum. ama günde 3 öğün sürekli yemesi olmaz gibi geliyor. o yüzden buraya sorayım dedim. ne sever başka bu hayvan, neler verilmelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende kedime dana akciğeri haşlıyorum ama haftada 1 1 çay bardağı süte su karıştırıp onu veriyorum (su karıştırmalısın yoksa ishal oluyolar) sabahları kahvaltı yaptığım esnada penir salam v.s vede 2 haftada 1 çiğ yumurta yediriyorum tüyleri parlasın ve dökülmesin die... hoş benim kedim pis boğazdır cips sarelle flnda yer ama senin kini bilmiyorum:D ama kediler fazlada çeşit aramaz yani ne bulursa yer:)[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: KittiesT_T Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ıspanak...:D yoğurtla fln...alışsın ölle otlara=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 manço bayıldıgı yemek . yapılışını anlatıyım. tencereye su koy mançoları boşalt sonra köpürene kadar kaynat sonra ver. Kedinin dua'sını al :) ben artık uğraşmakdan bıktım . Normal yem veriyorum auhhusd[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bizim arkadsın kedisi karpuzla zeytin yerdi[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 kedi ne yer bilmem ama ben çok iyi kedi yerim =)))[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 patlıcan musakka fln yer herhalde :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Adana kebap yerler bol acılısından ayrıca bulabileceği bir yerde telefonu varsa pideciden kıymalı yumurtalıda söylüyorlar :) [Bu mesaj Ciguli tarafından 31 Aralık 2005 07:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 herseyi yer :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Seni bile yer.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 1 yaşına kadar sadece kitten mama verdim 3-4 günde birde ton balığı. dişleri ve tüylerine baya faydası oldu kilosuda çok iyi artık çeşitliliğini kendisi yapıyor.yemek istediği şeyin yanında oturuyor yada sürünüyor vermesini istediği kişiye yada en olmadı çalıyor bu çeşitliliğinde sigara böreği çiğ balık browni patates cipsi fln da var[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 hersey yer onlar yaaa[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 zeytinyagli dolma[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 insan[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ama sakın bakla gil yedirtme. Bakla giller kedilere zehirli geliyor. Bunun yanında bildiğim kadarıyla mantar da kediyi zehirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lahmacun açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya yaş kedi mamaları var işte balıklı tavuklu etli ve sebzeli olarak 4 çeşit onun küçük kedicikler için hazırlanmış olanları yesin en sağlıklıları onlar velet kediler için...bnm dumanda küçükken onları yerdi =) şimdi büük kediler için olanları yio...bide tabaktan ikramlar versen keyfe dicek yok :P ama arasıra kedi cieride istio...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar