darklife Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 fencing skills i hakkında hıc bır bılgı yok nıye? ve nasıl bulurrum yardım eder senız sevınırım
amarcord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Ögrenmek istediğin nedir ki ? Fencing hakkında ne öğrenmek istiyorsun. açıkça yazarsan yardımcı olabilirler..[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: amarcord, 30 August 2003 22:54 tarihinde demiş ki: Ögrenmek istediğin nedir ki ? Fencing hakkında ne öğrenmek istiyorsun. açıkça yazarsan yardımcı olabilirler..[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... ya mesela skills i nasıl kasabılırım ve ben bır pk ıl karsılastım adam bana vurdugu gıbı kımıldayamıyom sonra sordum bana paralyzatak dedi noluyor bu nedemek
amarcord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 paradarbe yani parablow diolar. Fencing skilli delicilik veya eskrim olaarak adlandırılır. Seni felç ediyor demek istiyor. *Paradarbe alır* gibi bir yazı çıkması lazım. Nasıl kasarım diosan. Daggeri al eline git biri ile box yap. Hızlı artar. oke.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
darklife Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sagol kardes bır de bu skılls hakkın da yazılıbır bilgifılan bula bılecegım bır yervarmı :) yardımların ıcın tekyar tesekkurler
amarcord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 UltimaTR 'e gir orada skiller hakkında detaylı bilgiler bulabilirsin. oke ;)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 ultimatr.com daki fencing skilli ve weaponların vuruş/hız/güç verileri Osi shardına göredir normal free-shardlarda ise hiçbir zman orada yazılanlarla bir yakınlık göstermez ama genede kabaca bir fikir verir.[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr:
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 OSI icin de sadece bir fikir verir :P
amarcord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Ya sonuçta adam kalkıpta fencing hakkında kitap yazmıyacak sadece bir iki şey öğrenmek istiyor. oradanda iyi kötü öğrenebilir.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Öne çıkan mesajlar