Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol ki ne lol[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sigarada tüttürmüsmü bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 adam kesınlıkle mankenle muhabette etmısdır :p "bak bebek guzel wakıt gecırdık sanırım umarım senı mutlu etmısımdır hağ? prdn ya sen konusamıyorsunkı"[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz! -+-Elemanın teki bir gün demişki; Ya $imdi şöyle deathcore'cum bu konuda döt olmak varsa ben dünden döt olmaya rağzıyım, yani yanlış anlamayın haksızmıyım ? [Bu mesaj deathcore tarafından 05 Ocak 2006 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 manken alev almamış mı?[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla arkadaş sölese inanmazdım ama bir kez daha şu sözü doğruluyor : burası türkiye burda herşey olur :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çüş şaka gibi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oha kere oha...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kolar bacaklar elinde kalmistir biraz zorladiysa hehe.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 acıdım adam valla yazık yaw[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Finrod, 05 Ocak 2006 17:01 tarihinde demiş ki: acıdım adam valla yazık yaw Adama neden acıyosunkı asıl sen o adamın bıraktığı pisligi temizliyecek olanlara aci.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 WHAHAHA XD öldüm gülmekten burda ehehehehhe !![signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Stykx, 05 Ocak 2006 17:09 tarihinde demiş ki: ıraktığı pisligi temizliyecek olanlara aci.. polislere kaldı o işte =) manken polislerde smdi.. acaba başına bişi gelmişmidir tekrar???[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 zuhaha süper ya hayat kadınına o kadar para vermemiş, 1 milyona 1 gece takılmış eheü :p[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 of yani of...[signature][hline]la la la lay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 komik değil arkadaşlar böyle herifler aramızda dolaşıyor işte nasıl bir yerde yaşadığınızı bilin pandikçiler, tacizciler , cansız manken ile sevişecek kadar ezik antisosyalliğin son noktasına gelmiş sapık insanlar oh..[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Süleyman Demirel: Şimdieeaaa Ege bir Yunan gölü değildir,Ege bir Türk gölü de değildir.Zaten Ege bir göl değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Maşallah ilerleme kaydetmiş.Eskiden masa sandalye yastık fln yaparlardı bunnar[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya birde şu var hangi insan bu kadar gerizekalı olabilir ki ? psikolojik sorun falan değil bu sen bir mağazaya gircen soyunma kabininde takılcan sonra da senin izini bulmaları için yapmayacağın şey kalmayacak duvara saçma sapan yazı yazmalar,çerçeveleri sökmeler falan...[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Süleyman Demirel: Şimdieeaaa Ege bir Yunan gölü değildir,Ege bir Türk gölü de değildir.Zaten Ege bir göl değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hürriyette okumuştum bende. adamın resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Adam Yanlızlık duygusu CEktiği belli :D Ne yapsın Mankene saldırmışş allah korusu oraya KIz atmamış :D[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 61 Berserker-Hero Server: OLİMPİA CLAN : ::OwneD:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 korktum pls[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ruhsal sorunlar bas gostermis.. dogru timarhaneye..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben A.B. ayıp oluyo ama insanın bu kadar üstüne gidilmez ki,yaptık bi hata :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Erotic shoptan bir adet şişme hatun insanı edinseymiş,hey allahım ya azmışlık nelere kadir...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yuh[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yakında bizim millet duvarlardaki afişlere de attırır böyle giderse...[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar