Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lol ki ne lol[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
deathcore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 adam kesınlıkle mankenle muhabette etmısdır :p "bak bebek guzel wakıt gecırdık sanırım umarım senı mutlu etmısımdır hağ? prdn ya sen konusamıyorsunkı"[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz! -+-Elemanın teki bir gün demişki; Ya $imdi şöyle deathcore'cum bu konuda döt olmak varsa ben dünden döt olmaya rağzıyım, yani yanlış anlamayın haksızmıyım ? [Bu mesaj deathcore tarafından 05 Ocak 2006 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 manken alev almamış mı?[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla arkadaş sölese inanmazdım ama bir kez daha şu sözü doğruluyor : burası türkiye burda herşey olur :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çüş şaka gibi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oha kere oha...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kolar bacaklar elinde kalmistir biraz zorladiysa hehe.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 acıdım adam valla yazık yaw[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Stykx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Finrod, 05 Ocak 2006 17:01 tarihinde demiş ki: acıdım adam valla yazık yaw Adama neden acıyosunkı asıl sen o adamın bıraktığı pisligi temizliyecek olanlara aci..
ruby Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 WHAHAHA XD öldüm gülmekten burda ehehehehhe !![signature][hline]im so goth,i shit bats
Stifler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Stykx, 05 Ocak 2006 17:09 tarihinde demiş ki: ıraktığı pisligi temizliyecek olanlara aci.. polislere kaldı o işte =) manken polislerde smdi.. acaba başına bişi gelmişmidir tekrar???[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 zuhaha süper ya hayat kadınına o kadar para vermemiş, 1 milyona 1 gece takılmış eheü :p[signature][hline] ...
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 of yani of...[signature][hline]la la la lay...
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 komik değil arkadaşlar böyle herifler aramızda dolaşıyor işte nasıl bir yerde yaşadığınızı bilin pandikçiler, tacizciler , cansız manken ile sevişecek kadar ezik antisosyalliğin son noktasına gelmiş sapık insanlar oh..[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Süleyman Demirel: Şimdieeaaa Ege bir Yunan gölü değildir,Ege bir Türk gölü de değildir.Zaten Ege bir göl değildir.
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Maşallah ilerleme kaydetmiş.Eskiden masa sandalye yastık fln yaparlardı bunnar[signature][hline]All da killin' Twice da Humor Half da İntelligence..
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya birde şu var hangi insan bu kadar gerizekalı olabilir ki ? psikolojik sorun falan değil bu sen bir mağazaya gircen soyunma kabininde takılcan sonra da senin izini bulmaları için yapmayacağın şey kalmayacak duvara saçma sapan yazı yazmalar,çerçeveleri sökmeler falan...[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things... Süleyman Demirel: Şimdieeaaa Ege bir Yunan gölü değildir,Ege bir Türk gölü de değildir.Zaten Ege bir göl değildir.
Thadox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hürriyette okumuştum bende. adamın resmi
W7K2D Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Adam Yanlızlık duygusu CEktiği belli :D Ne yapsın Mankene saldırmışş allah korusu oraya KIz atmamış :D[signature][hline]Nick : W7K2D Level : 61 Berserker-Hero Server: OLİMPİA CLAN : ::OwneD::
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 korktum pls[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim''
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ruhsal sorunlar bas gostermis.. dogru timarhaneye..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn
platto Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben A.B. ayıp oluyo ama insanın bu kadar üstüne gidilmez ki,yaptık bi hata :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM)
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Erotic shoptan bir adet şişme hatun insanı edinseymiş,hey allahım ya azmışlık nelere kadir...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yuh[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yakında bizim millet duvarlardaki afişlere de attırır böyle giderse...[signature][hline]1905
Öne çıkan mesajlar