Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O_o Gözü dönmüş..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam kesınlıkle mankenle muhabette etmısdır :p
"bak bebek guzel wakıt gecırdık sanırım umarım senı mutlu etmısımdır hağ? prdn ya sen konusamıyorsunkı"[signature][hline]Janjanlı değil, Jınjınlı hardcore istiyoruz!
-+-Elemanın teki bir gün demişki;
Ya $imdi şöyle deathcore'cum bu konuda döt olmak varsa ben dünden döt olmaya rağzıyım, yani yanlış anlamayın haksızmıyım ?

[Bu mesaj deathcore tarafından 05 Ocak 2006 16:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
manken alev almamış mı?[signature][hline]Viva La SémiH
irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !!

bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık

Mesaj tarihi:
valla arkadaş sölese inanmazdım ama bir kez daha şu sözü doğruluyor :
burası türkiye burda herşey olur :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
Kolar bacaklar elinde kalmistir biraz zorladiysa hehe.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Mesaj tarihi:
acıdım adam valla yazık yaw[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Mesaj tarihi:
said:
Finrod, 05 Ocak 2006 17:01 tarihinde demiş ki:
acıdım adam valla yazık yaw

Adama neden acıyosunkı asıl sen o adamın bıraktığı pisligi temizliyecek olanlara aci..
Mesaj tarihi:
said:
Stykx, 05 Ocak 2006 17:09 tarihinde demiş ki:
ıraktığı pisligi temizliyecek olanlara aci..

polislere kaldı o işte =)
manken polislerde smdi..
acaba başına bişi gelmişmidir tekrar???[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Mesaj tarihi:
komik değil arkadaşlar böyle herifler aramızda dolaşıyor işte nasıl bir yerde yaşadığınızı bilin pandikçiler, tacizciler , cansız manken ile sevişecek kadar ezik antisosyalliğin son noktasına gelmiş sapık insanlar oh..[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things...

Süleyman Demirel: Şimdieeaaa Ege bir Yunan gölü değildir,Ege bir Türk gölü de değildir.Zaten Ege bir göl değildir.
Mesaj tarihi:
Maşallah ilerleme kaydetmiş.Eskiden masa sandalye yastık fln yaparlardı bunnar[signature][hline]All da killin'
Twice da Humor
Half da İntelligence..
Mesaj tarihi:
ya birde şu var hangi insan bu kadar gerizekalı olabilir ki ? psikolojik sorun falan değil bu sen bir mağazaya gircen soyunma kabininde takılcan sonra da senin izini bulmaları için yapmayacağın şey kalmayacak duvara saçma sapan yazı yazmalar,çerçeveleri sökmeler falan...[signature][hline]i don't want to make good things, i wanna make great things...

Süleyman Demirel: Şimdieeaaa Ege bir Yunan gölü değildir,Ege bir Türk gölü de değildir.Zaten Ege bir göl değildir.
Mesaj tarihi:
Adam Yanlızlık duygusu CEktiği belli :D Ne yapsın Mankene saldırmışş allah korusu oraya KIz atmamış :D[signature][hline]Nick : W7K2D
Level : 61 Berserker-Hero
Server: OLİMPİA
CLAN : ::OwneD::

Mesaj tarihi:
ben A.B. ayıp oluyo ama insanın bu kadar üstüne gidilmez ki,yaptık bi hata :D[signature][hline]Diez
platto lvl 61 mage (oynamıyorum)
platto2 lvl 62 rogue (DreaM)
  • Yeni Oluştur...