Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O_o Gözü dönmüş..

Stifler

Öne çıkan mesajlar

Vitrin mankeniyle sevişti

Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA)

Antalya'da bir giyim mağazasına girip saklanan 30 yaşındaki A.B, personel mağazayı kapatıp gittikten sonra 3 cansız mankenle sevişti. Göğüs uçlarını ısıran ve mastürbasyon yapan A.B, uyuyup kalınca sabah mağazayı açan personel tarafından polise teslim edildi.

Lara bölgesindeki bir alışveriş merkezindeki giyim mağazasına dün akşam saatlerinde müşteri gibi giren A.B, mağazadaki soyunma kabinlerinden birine saklandı. Mağaza çalışanları saat 22.00 sıralarında işyerini kapatarak evlerine gitti. A.B, alışveriş merkezinin bütün ışıkları kapatıldıktan sonra vitrindeki 3 cansız kadın mankeni soydu. Kıyafetleri mağaza içerisine fırlatan genç, meme uçlarını ve bacak aralarını ısırdı. 3 cansız mankene zarar veren ve biriyle de mastürbasyon yapan A.B, uyuyup kaldı.

Sabah mağazayı açan işyeri çalışanları, soyulmuş haldeki 3 cansız kadın mankenin ortasında yatan A.B'yi buldu. Polise haber veren mağaza çalışanları, mankenlere yapılanları görünce dehşete kapıldı. Polis A.B'yi ifadesini almak üzere Demircikara Polis Merkezi'ne götürdü.

Gögüs uçları ve bacak aralarında diş izleri bulunan ve üzerinde meni kalıntıları olan bir cansız manken Antalya Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri tarafından alıkonuldu. Şube müdürlüğüne götürülen cansız mankenin üzerinde inceleme yapılacağı belirtildi.

Gözaltına alınan A.B ise ise sorgusunun ardından işyerine izinsiz girmek ve mala zarar vermek suçlarından adliyeye sevk edildi.

1 YTL KEFALETLE SERBEST

Antalya'daki bir mağazada 3 cansız mankenle sevişirken aralarında uyuyup kalan A.B, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan işsiz A.B, 1 YTL kefaletle serbest bırakıldı.

hurriyetten aldım..
nası bi ülkde yaşıoruz ya:D[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Sosyal ağlarda paylaş

adamın tam gozu donmş ama bole bişi olamaz ..
ısırmış fln..
saglam diş varmış adamda:D[signature][hline]bence.

rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Sosyal ağlarda paylaş

tam gözu donmus adamın yani..
para cezası da 1 ytl agır para cezası yani..:)
ilginç..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

tobe tobe ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yazık adama abi... Naapsın, böyle bir psikolojik bozukluğu var yani... Bilmem ki... En azından kimseye bir zararı yok... Başkalarına tecavüz edenlerden, birbirlerini öldürenlerden çok daha iyi bu insanın durumu bence... bilmem... sevdim ben adamı... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP-Druid, 04 Ocak 2006 19:59 tarihinde demiş ki:
1 ytl'se ben bi tommy hilfigera gidip gelem şu caddedeki..

:D[signature][hline]bence.

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu vitrin mankenlerinin maddi değeri bile 1 YTLden fazla eder. Bir yanlışlık olmasın. o_O

Hhırsızlığa teşebbüsten de mi ceza almamış bu adam?..

Ha burası Türkiye x_x[signature][hline]Kulaklara bak o_O
":)"":)"

[Bu mesaj matematik tarafından 04 Ocak 2006 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hırsızlık yapmamış ki mala zarar vermiş :)

naıs bi duygudur acaba... bizim buralarda bitane var dükkan ama mankenlerin kafaları yok :D[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 04 Ocak 2006 20:49 tarihinde demiş ki:
Yahu vitrin mankenlerinin maddi değeri bile 1 YTLden fazla eder. Bir yanlışlık olmasın. o_O
..

o vitrin mankenleri deli paraydı benim bildiğime göre 400-500 milyon gibi bişeydi[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 04 Ocak 2006 20:55 tarihinde demiş ki:
ADAM BIDE UYUYA KALMIS YAAAAWWW omg

erkekler sex sonrası uyku hormonu salgılarlar :)
yoksa haberın yokmu ?[signature][hline]karşıyız biz savaşa
ne gerek var sınırlara
fırınlara gireceksek
lanet olsun politika...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...