MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ne yapılır???bozulmuş hareket etmiyomuş. Not : Othranx soruyo mağlum mousu çalışmıyo çocuğun[hline]Bana ne oldu bilmiyorum? Sırf aşık olmuş olmak için olurdum aşık.Tanımıyorum artık ondan başkasını... Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Othranx kendi ağızıyla soramıyormu? :))))[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 mousu oynamıyo çocuğun nası girip sorsun?[hline]Bana ne oldu bilmiyorum? Sırf aşık olmuş olmak için olurdum aşık.Tanımıyorum artık ondan başkasını... Neyleyim sensiz dünyayı? İlk defa aşık olmuşum birine böyle Laleler bile bilmez kimsenin böyle aşık olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 fareyi klavyeden kontrol seçeneği var onu açsanıza denetim masasına girin bi şekilde klavyeyle erişilebilirlikte fare tuşları diye var[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Benim optical mouse, usp girişli. Bi ara USP - PS2 converter kullanıyordum usp'ler dolu olduğu zaman. O converter baya bi sorunluydu, arada sırada tutukluk yapıyordu. Restart atıp, daha yeni açılmışken (şu RAM check bölümünde) çıkarıp bi daha taktığımda kendine geliyodu mouse. Bi denesin, belki çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 3 kere optical aldım 3üde çabuk bozuldu..hiç kullanışlı değil..sadece topun yerine optical iyi oluyor ama kablosuz mouse gerçekten çok kötü..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 farenin optik kısmında herhangi birşey birikmişse çalışmıyor temizlemek lazım.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse [Bu mesaj EarS tarafından 31 August 2003 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar