derinaker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bende bı serwer actım ama benden baskası gıremıyo. Ben bısey mı eksık yaptım yoksa sorun gıremeyende mı? lutfen yardım edin.
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Neler denediniz ? Arkadaşın couldnt conect... gibi bi sorunmu yaşıo ?* biraz daha açıklasan...
derinaker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ewt arkadasımda "couldn't connect..." seklinde bı yazı cıkıyo. Sphere.ını de herseyi ayarladım ve ben gırebılıyorum. Ama ıkı tane arkımda da bu yazı cıkıyo...
yosun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 serverı offlineken açıp online olduysan kapat onlineken aç verdiği ip ve port u kontrol et loginserver=, şeklinde olucak girenlerin. windows xp kullanıyosan bilmediim bi nedenden sokmuyo dierlerini Fire wall gibi veri alışverişini önleyen bi şey olabilir. Aklıma gelen en basitlerini saydım bunları bidaha kotrol et[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
derinaker Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben xp kullanıyorum. Norton vırus koruması var o etkıler mı? Xp de calısmasını nasıl saglarım?
Cpt_DEATH Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Firewall u kapat eğer yine giremiyorlarsa xp le ilgilidir sorunun. eğer öleyse xp kullananlardan yardım alacan....
yosun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ben zamanında xp ile kastım kendi içinde bir çeşit fire wall var (gizli) etkisiz hale getiremediğin bu izin vermiyo ama sanırım sphere 99h mi ne çalışıyomuş xp de ama denemedim...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
N3o Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mrb, Norton'dan kaynaklanan bir sorun.. disable et onu .. iyi oyunlar ...[hline]UIN : 44411002 www.uohileleri.com
Öne çıkan mesajlar