LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bilgisayarda bi front apge express vamırş.. baktım ypabiliri mherhalde deidm şu anda açtım waru tüm birimleri üretecem şu brim tablolarındaki değerleri ve zırh tiplerini fln düzelticem.. bence bi kaç kişide UD Orc ve humana yaparsa siteyi düzügn tutmuş oluruz. geliyo birasdan :D.. buraya koyucam yetkilikişiler halleder dimi?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 http://wolfish.kolayweb.com/warcraft.htm buyrun bir bakın beğenirseniz. koyulur..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bu arada resimelrde bir sorun old ugalib leimde yoktu.. link olarak onları düzeltirsiniz.. söylim deidm[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ulahızları yazmayı unutmuşum :([hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 puahha[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 olm nerdesiniz ya ağaç oldum[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar