Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Tüm mobilya çeşitlerini görebileceğim bir yer var mı? Bazaardaki mobilyaları yetersiz buldum. Mobilya yapabilen birisini bulsam bile ne isteyeceğimi bilmiyorum zaten. Parası ve pahası karşılığı büroma mobilya döşeyebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 var abi var oyunda goruselim.[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Athe güzel bi site vermiş ama sanırım orda herşey yok. Yine de şunları beğendim oradan. YApabilecekler varsa oyunda mail atsınlar fiyatla birlikte: 1 Metal Chair 2 Squared Metal Chair 2 Loveseat II 1 data terminal (wall değil) 1 desk lamp 3 free standing lamp 1 armoire I 2 bookcase I 1 end table 1 cheap cofee table bunun dışında bi de şöyle bürolarda olan makam masası gibi bişeye ihtiyacım var. Adını sanını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 http://canda_vespin.home.comcast.net/ burda hepsi var...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar