Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ilhan sadece hakemlere itiraz eder bu çamurluksa tamam çamur ama bana göre çamur değil. adam o kadar tekme yiyor ama gördüğü kırmızı kartlar hep basit şeyler hiç gidip gömdüğünü görmedim birine. dirseğini ahtırlamıyorum bile belki 1-2 tane avrdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 e bülent gelene geçene dirsek mi koyuyo? veya arif dirsek mi koyuyo gelene geçene ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ilhan sadece hakemler eitiraz eder derken bülentin de çirkef olmasını soleyenler en baş zaten hakemlere itiraz etmesini vurguluyor bundan yola cıkıp çirkef diyorlar şey gibi oldu bu" ben adamin boynunu 3 cm kesip öldürdüm sen 5 cm kesmişsin canisin sen ..."[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 eh klasik bjk'li düşüncesini çürüttük dyna :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 düşene bide biz vurduk gibi zaten çürüktü ;)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 1- Bülent Korkmaz 2- Hakan Unsan 3- Emre /soyadini hatirlamiyorum 3 ude galatasaraydaydi ne tesadufse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bülent dirsek atmaz, kendini yere bırakabilir hakeme itiraz edebilir ama kasti dirsek atmaz bülent. eğri oturup doğru konuşalım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 belkide ilhanın yaptıklarını sen bjk li oldugun için dogru düzgün gormuyosun ha ? yada gormek istemiyosun bu yonden düşündün mü?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 dyna, belki de ? auhuahua "belki" ? hın hın bu kelime yetersiz kaldı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-know-karate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Kesinlikle Arif[hline]SAKATLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 birkere düzgün konuşun haddinizi bilin. zaten çürükmüşmüş. bülent dirsek atmıyor demek ha vay anasını. ben hiçbir zaman bülentin çirkefliğinin hakeme itirazından olduğunu söylemedim bu yüzden dynamick bu tür(şey gibi oldu bu" ben adamin boynunu 3 cm kesip öldürdüm sen 5 cm kesmişsin canisin sen ...") ilkokul benzetmelerini kendine sakla sabo sen de bari aynı topic içinde 180 derece dönüş yapma. karar ver hakeme itiraz çamur mu değil mi? said: LvL_Sabo, 28 August 2003 15:52 tarihinde demiş ki: ümit özat çamur diildir ama en öküzsel faulü bile yapsa gider hakeme itiraz eder faul olmadığı yönünde ben de ondan kıl olurum herife[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bence çamurluk değil ama sizin değerlendirmenize göre değerlendiriyorum güzelim. ok?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ayrıca hakeme itiraz etmek çamurluk değil ama olmamış birşeyi olmuş gibi göstermek. veya yaptığı birşeyi yapmamış gibi göstermek çamurluk ilhan her zaman hayvansal faul yaptığında bile "ya ne var be" falan gibilerinden hakemin üstüne yürüyo[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 August 2003 15:55 tarihinde demiş ki: bence çamurluk değil ama sizin değerlendirmenize göre değerlendiriyorum güzelim. ok?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ben de öle bir şey demiyorum güzelim. eğer başkası diyorsa gidip ona sırnaşın. aeeahhuea zaten düşüncesi çürüktü bu beşiktaşlının ayayayay biz de çürüttük hihohoa diye tatmin etmeyin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 raiderin accountu heklenmiş sanırm veya cafede tuvalete falan gitti veledin biri bişiler yazdı herhalde yok yok bukadar saçma yazmak başka türlü olamaz yane yorum yapmaya bile gerek yok[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya akrdeşim sen bana hakaret etmiş misin? etmişsin daha hala ne diyorsun sen ya! çocuk mocuk. merak etme hacklenmedim. ancak çoluk çocuk bu kadar düşünüyorsan şunu da öğren artık. herkes senin düşüncende olmak zorunda değildir. bu tür zamanlarda da her zaman senin düşüncen doğru olacak diye birşey yok. sen karşındakinin düşüncesine saygılı olmak zorundasın! bu kadar basit. karşındaki senin gibi düşünmüyorsa o ne çürük düşünceli olur ne de başka birşey. bakın yukarda ne demişim. eğer hakeme itiraz etmek çamurluksa tamam ilhan çamurdur. yani bana göre itiraz etmek çamurluk değildir. ne bülente ne de başkasına bu yüzden çamur demem. bu da benim çürük düşünceli olduğumu göstermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 iyi de hep böyle yazıyo zaten bence normal[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ilhan hakeme itiraz etse sadece normal, ama yaptığı hayvan gibi faullerden sonra bile "bunun nesi faul" diye hakemin üstüne yürüdüğü zaman çamur oluyo kapiş?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 senin yazdığınla hakaret edilen bölüm arasında uzaktan yakından alaka yok. orada yazılan bülente itiraz ettiği için çamur diyorsun ilhana çamur değil diyorsun ama bir anda sınırlar aşıldı. dediğim gibi sana göre çamur olabilir bana göre değil. benim fikrimde değilsin diye küfretcek halim yok. kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 kimse kimseye hakaret etmiyor ayrıca "hakaret et" mi dedim sana? sen bi hayli ilginçsin ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 evet çürük düşünceli demek hakaret değil di mi? kim ilginç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 harbi büyük hakaretmiş ya allah için bırak ya ayrıca ben demedim çürük düşünceli, "klasik bjkli düşüncesi çürüttük" dedim. dyna da "zaten çürüktü" dedi herhangi biri okusun bunu ve "hakarettir" desin kafamı keserim :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 zaten çürüktüye dedim zaten küçük ya da büyük. arkadaşım mısınız? değilsiniz. tanıdığım mısınız? değilsiniz. o halde bu forumda kurallara uyacaksınız! bu kadar basit. gidin arkadaşlarınıza annenize babanıza edin o lafları. karşındakine hakaret demezsin o kadar basit. forum dışından insanlara hakaret edildi diye ne kadar uzatıldı olaylar zamanında. neyse daha da sündürmeye gerek yok konuyu siz aynı şekilde devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Valla işin piri bülent korkmazdır bu tarikata arif erdem, zago, fatih akyel, ilhan mansız, serhat dahildir her türlü pislik beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar