Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müjdemi isterim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baba oluyorum. Allah izin verirse 7 ay sonra yani yaklaşık Nisan ayının ortalarında baba oluyorum.
Henuz daha 7 haftalık olan bebeğin ultrasound resimlerini Cuma günü gördük ve kalp atışını dinledik. Tarifi imkansız bir duygu derlerdi anlayamazdım hakkaten de insan o anı anlatamaz. Cinsiyet belli değil henüz. Daha kesinleşmeden açıklamak istemiyordum ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Heey.
Harika :)

Analı babalı, sağlıklı şekilde büyüsün.

Çok farklı bir heyecan olsa gerek şu anda hissettiğin :)

Tebrik ederim. Hem seni, hem eşini.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
aman ailenin sağlığı herzaman yerinde olsun, gerçi ankarada büyüyecek olmasının çocuğuna pekçok eksiklik hissettiricek ama naparsın kader[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
sağlıklı büyüsün
kız olursa çok güzel olsun mühendizler doktorlar istesin sağlıklı büyüsün.
erkek olursa babasından uzun daha yakışıklı olsun, bilkentlerde odtülerde okusun paraya para demesin :p
onların da çocukları olsun gelsin sly amcasının ellerini öpsün.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
3-4 aylıkken heralde

fındık görürlerse erkek diyorlar görmezlerse kız diyorlar ama erkek olma şansıda oluyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
  • Yeni Oluştur...