Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Baba oluyorum. Allah izin verirse 7 ay sonra yani yaklaşık Nisan ayının ortalarında baba oluyorum. Henuz daha 7 haftalık olan bebeğin ultrasound resimlerini Cuma günü gördük ve kalp atışını dinledik. Tarifi imkansız bir duygu derlerdi anlayamazdım hakkaten de insan o anı anlatamaz. Cinsiyet belli değil henüz. Daha kesinleşmeden açıklamak istemiyordum ama dayanamadım sizlerle paylaşmak istedim.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Heey. Harika :) Analı babalı, sağlıklı şekilde büyüsün. Çok farklı bir heyecan olsa gerek şu anda hissettiğin :) Tebrik ederim. Hem seni, hem eşini.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tebrikler. Bu arada umarım seviyesiz msglar gelmez. Adını ne koymayı düşünüyosun?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Valla garip bir his. Sürekli "Ben baba olucam?????" gibi sorular var akılda ama zaten kimse BABA olarak doğmuyor herhalde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 tebrikler abso , allah anali babali buyutsun cocuk bakmak kolay is degildir cok guzel bir duygu olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linuxant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bence insan ozel şeylerini yazmamalı buraya. İstemediği cevaplar alabilir dengesiz kişilerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Linuxant sormsusun eskiden nasil bir yerdi bura diye, eskiden boyle mujde verildiginde kimse negatif cevap beklemezdi, ollmazdi da. Tebrikler Absolut, insallah saglikli dogar buyur.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :tebrikz:[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linuxant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Hımm anladım.. BEnde çok tebrik ederim. Süper bişeydir eminim o duygu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
habx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 sizi tebrik ediyorum Absolut Prawler'da selam söylüyor yanımda O da tebrik ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Allah analı babalı büyütsün ne diim.. işallah saglıklı mutlu bi ömrü olur..[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeRt_UnSuZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ya o girip soylese düşüncelerini daha güsel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 :) hepinize teşekkürler. Darısı başınıza diyeceğim ama daha birçoğunuz böyle birşeyi henüz istemediği için sadece isteyenlerin darısı başına diyim. :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
habx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 O girip söyleyemiyor Şifresini Unutmuş malak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeRt_UnSuZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ha salak adam unutmuştu dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 harikasın praw[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Analı babalı saglık bi şekilde büyüsün..Tebrikler. Bi de kolay gelsin :)[hline]Hulk-''Beni sizler yarattınız!..Adım da Halk olsun bari.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeRt_UnSuZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Valla çocuk güzelde. bezidir mamasıdır hastalığıdır off ben uraşamam valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 tebrikler abso :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aman ailenin sağlığı herzaman yerinde olsun, gerçi ankarada büyüyecek olmasının çocuğuna pekçok eksiklik hissettiricek ama naparsın kader[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 kolay gelsin abso -baba ben beyblade istiyom -baba ben aşık oldum -baba ben ıspanak yemiycem :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 sağlıklı büyüsün kız olursa çok güzel olsun mühendizler doktorlar istesin sağlıklı büyüsün. erkek olursa babasından uzun daha yakışıklı olsun, bilkentlerde odtülerde okusun paraya para demesin :p onların da çocukları olsun gelsin sly amcasının ellerini öpsün.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 umarim saglikli olur gerisi bos erkek kiz felan . tebrikler.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tebrikler Abso. Çok sevindim. Ne denir böyle durumlarda pek bilmem ama umarım mutlu olur hayatı boyunca. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 3-4 aylıkken heralde fındık görürlerse erkek diyorlar görmezlerse kız diyorlar ama erkek olma şansıda oluyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar