Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sabahtan beri hiç bişi yapmadan oturuyortum.pazatesi günü verilmesi gereken projeyi bekliyorum hala. Ar-Ge müdürümüzde inat yaparmış gibi herseferinde gözümün içine baka baka karşımdan geçiyo(projeyi vermesi greken kişi o).patronda "ne işe yarıyo bu, sabahtan beri oturup duruyo" der gibi bakıyo.acayip kötü durumdayım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 konuşacaksın başka bi çözümü yok sanırım. git proje iste vermesse patrondan izin al çık yani sustukça pek bi boka sarıyor işler.. tabi bu benim fikrim öneri statüsünde değerlendirilmesini rica ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Welcome to my world! Benimki daha da beter, evden calistigimdan dolayi proje goremeyince kimbilir hakkimda ne dusunuyorlardir. En azindan seni ofiste goruyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 abi bunu yazdıktan sadece 15 dakika sonra Ar-Ge müdürümüz geldi.zaten herifi görünce elim ayağıma dolaşıyo.daha ilk patronum :) "ya senkronizasyon işini" dedi.boynumdaki karıncalanmaları hissettim. "pazatesi sabahı konuşalım.şimdi yetişmez." dedi.gitti. şimdi bu iyimi,kötümü?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Iyi bence.. demekki sana kallavi ve bol paralı bir proce geliyor.. o yüzden hazır ol en iyisini yapmaya...[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 olm ne yaparsam yapayım çok para kazanacağımı zannetmiyorum[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 O zaman Haziranda ölmek zor'dan bi kaç mısra: Çalışmışım 15 saat Tükenmişim 15 saat Yorulmuşum,acıkmışım,uykusamışım Anama sövmüş patron Sıkmışım dişlerimi Islıkla söylemişim umutlarımı Sıcak bir ev özlemişim Sıcak bir yemek Sıcacık bir yatakta Unutturan öpücükler...[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar