Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 günlük be.. sabahtan beri ps2 oynamaktan başım döndü gözlerim çok feci acıyo.. yoruldum ya.. ama süper bi turnuva yaptık.. ilkinde 2. digerinde 1. oldum..:d hehehehe..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 selam günnük ortama akıp geldim gazoz içiom.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sevdıgım bırını kaybettım..Gercekten sevdıgım...[signature][hline]Bir gun boyle diyicem:Bir takım sebeplerden dolayı aranızdan ayrılıyorum..Herseyın bır sonu var...Kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Günlük bugünlerde yine depresif geziyorum.. yok tedavisi :([signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: circirbocugu, 09 Eylül 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Sevdıgım bırını kaybettım..Gercekten sevdıgım... Geçmiş olsun :([signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 günlükkk, kafam karışık ya.[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 günlük antepe dönememe 3 gün kaldı:( içim sıkılıo..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 diş taşı cıktı başımıza günlük dişm agrıyo bişe sole günlük off[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Günlük 2 gün kaldı günlükk .. napıcazzzz :( ?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sevgili günlük, Hedefin derslerime ön koşul koyan dekanlık. Hepsini bul öldür böylece ben de 3,5 senede mezun olabileyim. Hadi göreyim seni, aslansın.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Günlük yarın eski okul toplanıyoruz buluşucaz artık şansıma 1-2 kız düşer. Okullar çaılıyo ya off bide lise 1 bütün dersler fransızca hiç bitmeyecekmiş gibi bugn okula gittim yeni binayı yıkılıyorlar eski binalrda dersleri yapıcaz süperrr. Şimdi sınıf arkıma konuşuyom taqılıyoz white zombie çalıyo yarım saat içinde uyumayı planlıyom şimdi uyumayan patiler varsa şimdidien ii geceler[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 günlük.. yrn süper olcak..şöle adam akıllı bi dem yapcaz üstüne bide ayakta kalabilrisek halı saha maçımız war.. ama ben oynayamam buyuk ihtimalle izlemekle yetinirim..bir an önce sabah olsa beri ya..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lan günlük, sınav var yarın sabah, sonra alışveriş, akşam da devasa bir parti, pazartesiye kadar iptalim ben, hakkını helal et et lan!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sevgili günlük, okulların açılmasını 4 gözle bekliyorum. Okullar açılınca eski okuluma gidip eski sınıfımın kapısından içeride oturanlara nanik yapacağım. Evet çok adiyim günlük. Nihoho..[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Günlük... yarın çok feci kafayı bulacaz. merak ediyorum nası olcak. çok güsel olcak. nihahahah[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük.. bikaç kendini bilmez, seviyesiz, nerde ne konuşacağını bilmeyen, kendini geliştirememiş, pc başına geçip ağız bi karış açık kime ne laf etsem kime sataşsam diye düşünen bikaç kişi yüzünden 6 gündür patiye gelmiyordum. bugün bi bakayım dedim ortama keşke gelmez olsaydım. buranın iyice b.k u çıkmış. insanlıktan çıkmış, kendini klavye başında adam zannedenler yüzünden gelmicem artık bi süre patiye.[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hayattan koptum be günlük ama sevdikerim hayatın tadını çıkarıyor ben, ben ise gitmek istemiyorum hayatı sevmiyorum be günlük sevmiyorum işte[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük be, kaçırdık sınavı ya, yalvar yakar ögleden sonraya aldırdık ama yedik onca laf, yazık oldu... dainty e de üzüldüm bir yan, cok dogru şeyler söylemiş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben döndüüüüüüüm ama 19unda geri gitcem[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sevgili gunluk saat 10 13 kuzenden yeni dondum evde tekim dun aksam kuzenle jackie brown u izlemistik heralde 5. izleyisim falandi... 2 gun sora yuvama kavusuyorum... okuluma gidiyorum yasasin yatakhane... bugun gene evi supurcem offf ulan offf... ama 2 gun srao hic bir sey kalmiyor ohh...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük sabahın köründe uyandırılmaktan bıktııııım. uyandıktan sonra uyuyamıyorum işte.... öf! neyse eski formuma kavuştum; hiç bişey keyfimi kaçırmıyo... laylaylom..[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük daha ayakkabı alacam. üff bi ton işim var..2 gün kaldı şunun şurasında:([signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük bugün çok güzel bi gün olucak ;)[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 günlük yeni kalktım başım çatlıyor.Bu arada gunlerden neydi onu dahi hatırlayamıyorum[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hmm.. günlük ya kaan di bi salak var bnm kankama çirkin dedi yediremedi galiba kendisine çirkin denmesinide ondan olsa gerek...=/ aptal ya kızdım şimdi..[signature][hline]komi ap komi ap komi ap its de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar