Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük be..
sabahtan beri ps2 oynamaktan başım döndü gözlerim çok feci acıyo.. yoruldum ya.. ama süper bi turnuva yaptık.. ilkinde 2. digerinde 1. oldum..:d hehehehe..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük yarın eski okul toplanıyoruz buluşucaz artık şansıma 1-2 kız düşer. Okullar çaılıyo ya off bide lise 1 bütün dersler fransızca hiç bitmeyecekmiş gibi bugn okula gittim yeni binayı yıkılıyorlar eski binalrda dersleri yapıcaz süperrr. Şimdi sınıf arkıma konuşuyom taqılıyoz white zombie çalıyo yarım saat içinde uyumayı planlıyom şimdi uyumayan patiler varsa şimdidien ii geceler[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
yrn süper olcak..şöle adam akıllı bi dem yapcaz üstüne bide ayakta kalabilrisek halı saha maçımız war.. ama ben oynayamam buyuk ihtimalle izlemekle yetinirim..bir an önce sabah olsa beri ya..:D[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

lan günlük, sınav var yarın sabah, sonra alışveriş, akşam da devasa bir parti, pazartesiye kadar iptalim ben, hakkını helal et

et lan!!![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük, okulların açılmasını 4 gözle bekliyorum. Okullar açılınca eski okuluma gidip eski sınıfımın kapısından içeride oturanlara nanik yapacağım.

Evet çok adiyim günlük.

Nihoho..[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
bikaç kendini bilmez, seviyesiz, nerde ne konuşacağını bilmeyen, kendini geliştirememiş, pc başına geçip ağız bi karış açık kime ne laf etsem kime sataşsam diye düşünen bikaç kişi yüzünden 6 gündür patiye gelmiyordum. bugün bi bakayım dedim ortama keşke gelmez olsaydım. buranın iyice b.k u çıkmış. insanlıktan çıkmış, kendini klavye başında adam zannedenler yüzünden gelmicem artık bi süre patiye.[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin
Ama değiştiremezsin yaşamını
Artık sen,
Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır...
Sosyal ağlarda paylaş

hayattan koptum be günlük ama sevdikerim hayatın tadını çıkarıyor ben, ben ise gitmek istemiyorum hayatı sevmiyorum be günlük sevmiyorum işte[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

günlük be,

kaçırdık sınavı ya, yalvar yakar ögleden sonraya aldırdık ama yedik onca laf, yazık oldu...

dainty e de üzüldüm bir yan, cok dogru şeyler söylemiş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili gunluk saat 10 13
kuzenden yeni dondum evde tekim dun aksam kuzenle jackie brown u izlemistik heralde 5. izleyisim falandi...
2 gun sora yuvama kavusuyorum... okuluma gidiyorum yasasin yatakhane...
bugun gene evi supurcem offf ulan offf...
ama 2 gun srao hic bir sey kalmiyor ohh...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Sosyal ağlarda paylaş

günlük sabahın köründe uyandırılmaktan bıktııııım. uyandıktan sonra uyuyamıyorum işte.... öf!
neyse eski formuma kavuştum; hiç bişey keyfimi kaçırmıyo... laylaylom..[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...