Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük durdum durdum gece gece sapıttım en iisi ii gecelerr[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
günlükkk, bugün erken kalktım :) yapıcak bi işim yok, daha ne isterim_? :D[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
Günlük..
Bugün sanki daha iyiyim.. neden biliyormusun? daha önce sana söylediğim gibi hergün birbirinin aynı değilmiş de ondan.. sadece biz istersek günler farklı oluyor.. herşey istemeye bağlı günlük.. mutlu olmak istersek mutlu oluruz..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
günlüüüük günlük, bugün sana ilk kez yazıorum.. bi can vardı çok sevdiiim bi topic açmıştım uramış olanlar bilirler..
işte günlük onu unutma çabalarım çok iyi gidioo... yeni biri var yine adı ali maşllaah nazar deymesin yakışıklıı ıı işte okadar pai..[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Mesaj tarihi:
sevgili günlük..

bir kız var resmine bakıp bakıp kendimi sandalyeden geriye doğru ittirip atmak istiyorum.. ulan kalpsiz gnlük sizin orada aşk var mı aşk?[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Günnük gördümki bu ölümlüler
yardım umar senden,
yardım et bana da
ne yapmalıyım bundan sonra?

Günnük, bodrumda 32. gün; radar oldum! o.O[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Mesaj tarihi:
günlük.. sabahtan beri gezmekteyim eve yeni geldim sayılır tabanlarım şişti yurumekten.. ama bugun benim evde olmam lazımda çnkü o btn gün netteymiş kaçırdım onu..:(:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
günlük,

kalp taktırdık bak, yakışmış mı?

sende de yok kalp malp, yazık ya, tek başına gelip gidiyorsun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
günlük ya , hazırlanmam lazım şimdi.
ama kalkamıyorum şunun başından.
gudbay bulu sıkay.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.
Mesaj tarihi:
Günlük..
Bugün acayip mutluyum.. nasıl mutlu olmam ya bugün Cuma (özgürlük.. tatil.. seyahat.. eğlence.. arkadaşlar)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
günlükkk,
kim uyurken ayağını incitebilir benden başka? üf!
bi de çok işim var bgn. ama yiiiine de çook keyifliyim...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
said:
sarah, 09 Eylül 2005 10:08 tarihinde demiş ki:
günlükkk,
kim uyurken ayağını incitebilir benden başka? üf!

*parmak kaldırır*

ben yapabiliyorum :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Mesaj tarihi:
günlük benimde pazar günü 1 ay oluyor.
ama pazartesiden korkuyorum..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
2 gün sonra okula başlayacam liseye başlıcak olmak sux, ondan sonra patiye tekrar geldim bu sefer gene ben Raistin yazıp hata işlemişiz adminler affetmesse banlancaz oda sux off günlük off çoook çalışmak lazım çoook
Mesaj tarihi:
lan günlük, dershane birincisi oldum, iyi halt ettim, yarın da sınav var, sabahlayıp sınava gidicem
süperim

1 ay olmuş cidden ama=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...