Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlük..
Bugün sanki daha iyiyim.. neden biliyormusun? daha önce sana söylediğim gibi hergün birbirinin aynı değilmiş de ondan.. sadece biz istersek günler farklı oluyor.. herşey istemeye bağlı günlük.. mutlu olmak istersek mutlu oluruz..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

günlüüüük günlük, bugün sana ilk kez yazıorum.. bi can vardı çok sevdiiim bi topic açmıştım uramış olanlar bilirler..
işte günlük onu unutma çabalarım çok iyi gidioo... yeni biri var yine adı ali maşllaah nazar deymesin yakışıklıı ıı işte okadar pai..[signature][hline]bzn yorumsuzluk bi çok yorumdan daha iyidir söyliceiniz bir sözünüz yoksa susun yeter!
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük..

bir kız var resmine bakıp bakıp kendimi sandalyeden geriye doğru ittirip atmak istiyorum.. ulan kalpsiz gnlük sizin orada aşk var mı aşk?[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

günlük.. sabahtan beri gezmekteyim eve yeni geldim sayılır tabanlarım şişti yurumekten.. ama bugun benim evde olmam lazımda çnkü o btn gün netteymiş kaçırdım onu..:(:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük,

kalp taktırdık bak, yakışmış mı?

sende de yok kalp malp, yazık ya, tek başına gelip gidiyorsun[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

lan günlük, dershane birincisi oldum, iyi halt ettim, yarın da sınav var, sabahlayıp sınava gidicem
süperim

1 ay olmuş cidden ama=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...